Олег Винник вивів кохану Таюне в світ і не стримав почуттів на публіці: “Все в цьому житті не просто так”

Передбачувана дружина Олега Винника Таюне з'явилася разом з ним на великій сцені і порадувала публіку чуттєвим виконанням однієї з найулюбленіших шанувальниками пісні.

Особисте життя героїв нашої сьогоднішньої статті завжди на слуху у шанувальників, хоча самі артисти ретельно його приховують. Проте, бек-вокалістку вже давним-давно вважають дружиною Винника, нехай і таємною. До того ж днями Таїсія святкувала день народження, з яким Олег зворушливо її привітав в соціальних мережах, не приховуючи своїх почуттів.

“Виявляється, не тільки на вогонь і воду можна дивитися вічно. Чарівна Таюне, з днем народження! Многая літа!”, — написав головний вовк країни, супроводивши привітання фотографією іменинниці.

Скриншот из Instagram Олега Винника
Скріншот з Instagram Олега Винника

Фанати відразу відзначили в коментарях, що Таїсія прекрасно доповнює виконавця хіта “Ніно”, а разом вони виглядають чудово. Тепер публіка з нетерпінням чекає, коли ж ймовірне подружжя розсекретить свої відносини. Дивно, але й величезна армія вовчиць з теплотою відноситься до Сватко, навіть незважаючи на те, що саме вона може виявитися тією, хто зайняв його серце.

Винник и Таюне
Винник та Таюне

Черговим натяком на щось більше між ними, ніж просто співпраця, став новий пост в Інстаграм Олега Винника. Так, в його Insta-стрічці з’явився запис виступу з Новорічної музичної платформи, де вони з Таюне співають пісню “Дари добро”. В її тексті артист говорить, що “все в цьому житті не просто так” і закликає слухачів заправити життя “соусом любов”.

Коментатори не стали стримувати емоцій:

  • “Я не втомлюся повторювати. Ви знову — кращий!”;
  • “Кожен раз дивуюся, як можна перед широкою публікою передавати настільки широкий спектр емоцій, бути таким відкритим”;
  • “Ваші пісні — це бальзам для душі”;
  • “Все вірно. Так і повинно бути”.
Комментарии под публикацией Олега
Коментарі під публікацією Олега

Більше цікавого про закулісне життя Винника дивіться у відео:

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.