Топ безглуздих весільних фото, які соромно буде показати родичам і друзям

Всім молодятам хочеться залишити на пам'ять весільний альбом, який збереже приємні і урочисті моменти їхнього одруження.

Якщо на весіллі буде працювати професійний фотограф, вміє зловити красивий момент і відобразити мить, передати емоції закоханої пари, то і весільні фото вийдуть ніжними і незабутніми.

Але часто трапляється так, що поганий смак фотографа або невдалі ідеї фотошопа все псують і “креативні” знімки викликають сміх і подив.

Вашій увазі пропонується топ 10 найбезглуздіших весільних фотографій, які соромно буде показати родичам і друзям і будь точно не повинно бути у весільному альбомі. Отже, погнали!

Пустотливі ручки

Ганебні фото з весілля
Ганебні фото з весілля

Що ж поробиш, якщо ручки пустотливі? Може призупинити весільну церемонію і поміняти місцями наречену з подружкою. Пріоритети в повній мірі!

Не потонути б у шампанському

Креативність фотошопер просто зашкалює, варто поглянути на наступне фото, де молоді прямо-таки купаються в шампанському.

Ганебні фото з весілля
Ганебні фото з весілля

Зменшені фото молодят

Кому і коли ця думка прийшла в голову невідомо, але зменшена копія твоєї “другої половинки” виглядає жахливо і безглуздо.

Ганебні фото з весілля
Ганебні фото з весілля

Наречений під спідницею

Деяким нареченим взагалі не знайоме поняття скромність і загадковість. Вони з легкістю засунули своїх новоспечених чоловіків собі під спідниці і весело позують перед фотографом. Може вони випробують почуття незручності хоча б, коли будуть показувати свої весільні фото близьким і родичам?

Позорные фото со свадьбы
Ганебні фото з весілля

Наречена-красуня

Я красива тут одна! – напевно так вирішила наречена на наступному фото і сховала своїх подружок собі під спідницю, щоб не відволікали нареченого.

Ганебні фото з весілля
Ганебні фото з весілля

Романтична підв’язка

Давньою традицією на весіллі є зняття нареченим підв’язки з ніжки нареченої. Цей ніжний і романтичний жіночий аксесуар на весіллі грає предсказательную роль: він може визначити долю неодружених гостей. На наступному фото цей момент міг виглядати більш витончено і привабливо.

Ганебні фото з весілля
Ганебні фото з весілля

Вітання чотирилапих друзів

Весілля – незабутнє свято не тільки для молодих. Привітати збираються всі близькі і друзі. Трапляється, що навіть не обходиться без домашніх вихованців.

Ганебні фото з весілля
Ганебні фото з весілля

Ми бажаємо вам найвдаліших зйомок, бути красивими, фотогенічними і неповторними.

Ганебні фото з весілля
Ганебні фото з весілля

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.