Філіп Кіркоров показав, як з дітьми відпочиває в Майамі: “Колір настрою – райдужний “

Король російської естради невгамовний Філіп Кіркоров, як і обіцяв, новорічні канікули проводить зі своїми дітьми, опинившись від виступів на корпоративах.

Перед Новим роком Філіп Кіркоров відмовився від виступів на корпоративах, навіть обіцяний гонорар в 1,6 мільйона рублів не змусив його змінити рішення. Співак сказав, що збирається зустрічати 2021 рік з своїми дітьми і приділити їм максимум уваги на зимових канікулах.

Зустріч Нового року він організував у себе вдома, в заміському особняку, у нього в гостях були друзі, серед яких Тіматі зі своєю мамою і Григорій Лепс з сім’єю.

Гості Філіпа Кіркорова в його особняку
Гості Філіпа Кіркорова в його особняку

А потім Кіркоров взяв своїх дітей Мартіна і Аллу-Вікторію і на своєму приватному літаку полетів в США, де в жаркій Флориді в нього є розкішний особняк. Цим будинком співак похвалився в Сторіс в Інстаграме.

Особняк Кіркорова в Маямі
Особняк Кіркорова в Маямі

У Флориді зима схожа на наше літо – температура не опускається нижче +25 (а влітку там 40-45 градусів).

Співак ділиться фото і відео, як з дітьми відпочиває на березі океану, їздить на екскурсії. Наприклад, вони відвідали офіс модного бренду Луї Віттон, одяг і аксесуари якого співак дуже любить.

 "" "" "" ""

Свої фото Кіркоров підписав так:

 ""

Останнім часом як батько Кіркоров багато приділяє часу своїм двом дітям, яких йому народили сурогатні матері. Дочка Аллі-Вікторії 9 років, а Мартину-Крістіану – 8. Говорить до Нього Пилип, що хоче максимально насолодитися дитинством своїх нащадків, навчити їх максимально всьому, що знає і вміє сам.

Він також часто запрошує в гості батька та інших родичів. 1 грудня він влаштував велику вечірку на честь дня народження дочки, було багато гостей – дорослих і дітей – Ані Лорак з дочкою Софією, Яна Рудковська з сином, Андрій Малахов з дружиною та інші.

Філіп Кіркоров з дітьми і своїм батьком
Філіп Кіркоров з дітьми і своїм батьком

 

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.