Товстушка та очкарик: в Мережі спливли фото, як Мішина і Еллерт виглядали до популярності

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт стали дуже популярними після шоу "Холостячка ". А якими вони були до слави, в юності?

Закохана пара зараз живе разом і насолоджується своїм щастям. На новорічні канікули вони вирішили поїхати в Карпати, покататися на сноубордах. Правда, в Буковелі зима була тільки один день, а потім знову пішов дощ. Але і це дозволило Ксенії насолодиться катанням на дошці.

Ксенія Мішина в Буковелі
Ксенія Мішина в Буковелі

 ""

Еллерт теж поділився фото, назвавши Буковель найтеплішим зимовим курортом. Кататися правда, вдається тільки на підйомнику, куди треба стояти в черзі 2 години, а після лазні – пірнати в “замет бруду”.

Олександр Еллерт на підйомнику
Олександр Еллерт на підйомнику

Справжні зимові канікули в горах. Добре, що з почуттям гумору все нормально.

А поки 34-річний чоловік і його 31-річна кохана відпочивають, в Мережі з’явилося фото, якими вони були ще до того, як стали успішними і знаменитими.

Юні Олександр Еллерт і Ксенія Мішина
Юні Олександр Еллерт і Ксенія Мішина

Юні, смішні і мало схожі самі на себе. Ксенія Мішина не завжди була такою стрункою і витонченою, як зараз. Відразу після народження сина Платона в віці 22 років вона сильно поправилася і стала справжньою пампушечки. Ксенія зізналася, що намагалася дотримуватися суворої дієти і ходить в спортзал, проте це ніяк їй не допомогло. Дійшло до того, що після 3-х днів суворої дієти вона втратила свідомість від виснаження.

Тоді вона стала харчуватися нормально, але зайнялася спортом, вірніше, фізкультурою. Ксенія щодня бігала і зараз бігає мінімум 40 хвилин. І їй вдалося скинути 30 кг і повернути собі витончені форми.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт живуть разом
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт живуть разом

Саша, який в листопаді 2020 року відсвяткував 34-й день народження, завжди був дуже худим, його мама переживала за його здоров’я. Чоловік народився в Іркутській області, але в дитинстві часто хворів і батьки вирішили перебратися в теплу України, в місто Харцизьк біля Донецька. Після школи він навчався в Донецькому університеті і підробляв ведучим на весіллях – з його почуттям гумору і харизмою хлопець користувався популярністю. Він два рази виграв максимальний приз в “Розсміши коміка” і отримав запрошення працювати автором в Студії Квартал-95.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.