Потап похвалився розкішним подарунком від коханої Каменських: переплюнула Горову остаточно і безповоротно

Відома українська співачка Настя Каменських зробила своэму зірковому чоловіку розкішний подарунок. Шанувальники вже встигли оцінити його в Інстаграмі Потапа.

Герої нашої сьогоднішньої статті починали свій творчий шлях разом, але з часом з робочих відносини переросли в дещо більше, хоча довгий час вони приховували свій роман від публіки. Нарешті все стало відомо у 2019-му, коли відбулося пишне весілля Потапа і Насті.

Свадьба Потапа и Насти
Весілля Потапа і Насті

З тих самих пір закохані регулярно публікують спільні фото і відео в соціальних мережах, а також продовжують разом підкорювати творчі вершини. Не так давно у Каменських вийшов кліп на нову чуттєву пісню “Vibe”, яку вона написала разом з чоловіком.

Настя Каменських - топ п'ять найгарячіших образів
Кадр з кліпу Vibe

Судячи з усього, в їхньому домі панує повна ідилія, що доводить новий пост Потапенко в Instagram. У кадрі продюсер позує в домашніх штанах і футболці, стоячи поруч з величезним портретом самого себе:

“Моя кохана зробила мені несподіваний і неймовірний подарунок! Приголомшливу картину, яка створена з колажу журналів і зображень. Це перша робота, яка точно передає мій внутрішній стан. Це крутіше, ніж будь-який подарунок, це мистецтво! У рік свого 40-річчя я просто зобов’язаний випустити соло альбом і зробити цю картину його майбутньою обкладинкою!”, — написав захоплений репер.

Коментатори тут же взялися ділитися своїми думками щодо подарунка:

  • “Ось що значить — кохана знає, що дарувати. Ви неймовірні. Любові вам”;
  • “Так мило!”;
  • “Яка краса”;
  • “Неймовірна робота”;
  • “Класна картина, жива”.
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Не буде перебільшенням сказати, що дружина Потапа догодила не тільки йому самому, але і величезній армії їхніх шанувальників.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.