Більше не приховують: Павло Прилучний забув про Муценієце і у всіх на очах притулився до Мирослави Карпович

"Татусева донька" Мирослава Карпович опублікувала перше спільне і повне пристрасті фото з Павлом Прилучним.

Чутки про роман між акторами з’явилися відразу після того, як Прилучний і Муценієце повідомили про своє розлучення після 9 років в шлюбі. Незабаром Павла почали помічати в компанії Мирослави — спочатку вони разом вирушили на шопінг, а потім і на відпочинок, причому закохані провели його не вдвох, а з дітьми Прилучного від Агати.

Тоді ж Карпович звинуватили в тому, що саме вона зруйнувала їх з Муценієце сім’ю, у відповідь на що зірка серіалу “Мажор” попросив шанувальників не лізти в його особисте життя і не писати йому гидот.

Павел Прилучный и Агата Муцениеце
Павло Прилучний і Агата Муценієце

Незважаючи на незаперечні докази любовного зв’язку між героями статті у вигляді фотографій папараці, офіційно вони його не підтверджували, як і не спростовували.

Втім, Мирославі, судячи з усього, набридло мовчати і у себе в Instagram вона нарешті поділилася романтичним чорно-білим знімком з обранцем — тепер у публіки є новий привід для обговорення.

Мирослава Карпович вагітна
Мирослава Карпович

У кадрі артистка позує в обіймах Павла, який своїми губами ледь стосується її підборіддя, при цьому вони дивляться один на одного з явним вогником в очах.

“Все недогране — дограємо!”, — підписала Карпович публікацію і анонсувала вихід театральної постановки “Косметика ворога” з ними в головних ролях.

Шанувальники залишилися в захваті від фото, про що говорить маса приємних коментарів:

  • “Які красиві!”;
  • “Шикарна пара”;
  • “У Агати знову депресія буде”;
  • “Ви неймовірні”;
  • “Коли не знаєш, як ще виставити фотку з Прилучним”;
  • “Скільки експресії!”, — пишуть користувачі.
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.