Переможниця “Танців з зірками” Санта Дімопулос поїхала на відпочинок в Дубаї і показала свою доньку-красуню

Новорічні свята Санта Дімопулос проводить не в холодній Україні, а в Дубаї - сім'я вирушила відпочити перед новим насиченим роком.

Фотографіями свого розкішного відпочинку дівчина поділилася в соціальних мережах, показавши гарні апартаменти і місцеві види. Номер в готелі, де живе співачка з сім’єю, і правда виглядає багато. Дороге оздоблення і модний інтер’єр можна було розглянути на відео, опублікованому Сантою в Інстаграме.

Санта Дімопулос в апартаментах в Дубаї
Санта Дімопулос в апартаментах в Дубаї
Номер Санти Дімопулос
Номер Санти Дімопулос

Сама дівчина для, відео вбиралася – на ній проста біла футболка та зручні штани, адже все-таки вона з чоловіком знаходиться на відпочинку. Разом з батьками в теплу країну полетіла і донька Софія. Вона також промайнула на відео, коли підбігла до столика з частуваннями, щоб взяти кілька фруктів. Судячи з усього, в номері комфортно не тільки знаменитої екс-солістці “ВІА Гри”, але і її сім’ї.

Маленька донька Санти Дімопулос
Маленька донька Санти Дімопулос

Чоловік Санти на, відео з’явився – мабуть, був зайнятий або в іншій кімнаті. Апартаменти пари досить великі, щоб в них можна було навіть загубитися, тому не дивно, що за короткий ролик Санта встигла показати не так вже й багато. Проте, побаченого достатньо, щоб захопитися внутрішнім оформленням.

А потім артистка поділилася милим фото, як її дочка Софія вередує, так як доводиться чекати їжу. Дівчинка надула губки і докірливо дивиться на маму – коли вже принесуть сніданок?!

Дочка Санти Дімопулос Софія
Дочка Санти Дімопулос Софія

Судячи з усього, в Дубаї співачка залишиться надовго, адже в своїх соціальних мережах вона не раз згадувала, що холодний клімат їй не до душі.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.