Дика Надя Дорофєєва осідлала залізного коня – шанувальники захопилися: “Який бампер!”

Українська епатажна зірка Надя Дорофєєва з Дантесом вже більше тижня відпочивають на Балі - райському острові в Індійському океані. Вона часто радує шанувальників новими фото.

Пара Дорофєєва і Дантес вирішили на саму сльотаву пору виїхати подалі від зими і вибрали тропічний острів Балі в Індійському океані. Вони разом зі своїми друзями – київськими рестораторами Михайлом і Дашею Кацуріними зняли віллу в віддаленому від міської суєти місці і насолоджуються тишею і спокоєм.

Надя Дорофєєва на Балі
Надя Дорофєєва на Балі

Пара вибрала досить економічний вид відпочинку – вілла на дві пари, відсутність готового харчування – їм самим доводиться готувати собі їжу або ж відправлятися в ресторан, які там дуже дорогі. Тому найчастіше сніданки і обіди готують самі.

Дантес смажить яєчню
Дантес смажить яєчню

Як відомо з інтерв’ю Дантеса, Надя не великий любитель стояти біля кухонної плити і це трапляється вкрай рідко. Чоловік спеціально перевіз свою маму з Харкова і купив їй квартиру неподалік, щоб частіше їсти мамині ситні обіди.

Дантес зі своєю мамою за цим
Дантес зі своєю мамою за цим

Зараз мама далеко, в Києві, тому Дантесу і його друзям, які знають толк в їжі, доводиться викручуватися з харчуванням.

А Надя тим часом розслабляється і відпочиває на повну силу. Наприклад, катається на мопеді, який вони взяли в оренду.

Надя Дорофєєва на мопеді
Надя Дорофєєва на мопеді

Як написав Дантес, Надя краще водить, ніж він – після аварії в 2006 році, коли його на мопеді збив водій-лихач, у нього страх перед дорогою.

Надя Дорофєєва на мопеді
Надя Дорофєєва на мопеді

Шанувальникам фото Дорофеєвої дуже сподобалося. Чоловіки захопилися:

Ось це бампер!

Тільки незрозуміло, що вони мали на увазі – мопед або Надіну ідеальну фігуру. Ну а дівчата зітхнули – їм би так.

 ""

Багато українських знаменитостей зараз вирушили в теплі краї, хто в Дубаї, хто на Мальдіви. Ось Настя Каменських теж з Потапом полетіли туди, де тепло – подробиці по посиланню.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.