У нової пасії колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу є 6-річна дочка: тепер у нього дві дівчинки?

Після розлучення Ані Лорак з її турецьким чоловіком пройшов рік. Зараз у Мурата нові серйозні стосунки і справа йде до весілля.

За час після розлучення молодому чоловікові вже приписали три романи, тоді як Ані Лорак чи зустрічалася, то чи ні з продюсером Єгором Глібом.

Перший скандальний зв’язок був з відомої київської тусовщицею Яною Бєляєвою. Саме відео ніжностей з нею став тією останньою краплею, яка змусила Ані Лорак подати на розлучення.

Яна Бєляєва
Яна Бєляєва

Але цей роман виявився швидкоплинним. Далі Мурат переключився на іншу тусовочну дівицю – Самію Ахметову. Любов була гарячою, він звозив дівчину на курорт, задаровував квітами, а потім як обірвало.

Мурат Налчаджиоглу і Самія Ахметова
Мурат Налчаджиоглу і Самія Ахметова

Через кілька місяців після розлучення турецький бізнесмен знову вступив в більш серйозні відносини – на цей раз його обраницею стала 24-річна стилістка Лілія з Києва. Нехай пара ще не оформила офіційно союз, вони вже довгий час щасливо разом і все йде до реєстрації шлюбу.

Мурат і Лілія
Мурат і Лілія

Проте, вперше за весь період спільного життя Мурата і Лілії підписчики пару дізналися про наявність у дівчини дочки від попереднього супутника.

Лілія - нова кохана Мурата
Лілія – нова кохана Мурата

Сама Лілія працює зоряним візажистом – професія дозволила їй контактувати зі знаменитостями, і ось одного разу робота звела її з багатим чоловіком. Підсумком нетривалих зустрічей стало народження дочки Олександри, якій нещодавно виповнилося 6 років.

Дочка Лілії Олександра
Дочка Лілії Олександра

Лілія не стала виходити заміж за батька своєї дитини, так як він виявився одруженим, і невідомо, чи підтримують вони спілкування досі.

Нова подруга екс-чоловіка Ані Лорак активно користується соціальними мережами, зокрема, веде профіль в Інстаграмі, де і виставила коротку Сторіс з дочкою на днях. Туди ж вона публікує знімки з спільного відпочинку з Муратом.

Олександр зараз відпочиває в Туреччині з мамою і Муратом - в Кападокії
Олександра зараз відпочиває в Туреччині з мамою і Муратом – в Кападокії

У зв’язку з таким відкриттям підписчики зацікавилися, познайомиться чи Саша зі зведеною сестрою Софією (дочкою Мурата від Ані Лорак) в разі весілля мами і вітчима, і якщо так, то як на таку зустріч відреагує сама російська співачка. Але все ж ніяких офіційних заяв про майбутнє весілля Мурата і Лілії поки немає.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.