Бунтарка Руслана Лижичко показала рідкісне фото з мамою: схожі як дві краплі води

Відома українська співачка Руслана Лижичко порадувала шанувальників в соціальних мережах рідкісним спільним фото з улюбленою мамою.

7 січня для сімейства героїні нашої сьогоднішньої статті — особлива дата і не тільки тому, що це свято Різдва Христового. Саме 7.01 мама артистки Ніна Аркадіївна святкує день народження, з чим жінку привітала не тільки знаменита дочка, але і тисячі її прихильників.

Руслана в детстве с мамой
Руслана в дитинстві з мамою

У себе в Інстаграм Руслана опублікувала серію зворушливих сімейних фото з не менш зворушливим підписом:

“Мамі! Ти народилася під чарівною зорею! На Різдво! І все життя ти для мене є тим промінчиком світла, який давав і дає мені неймовірну силу любити цей світ, це життя і всіх людей серцем! Ти навчила мене любити і віддавати світло! Ти моя зоря!”.

Фанати не залишилися байдужими від публікації зірки і теж почали вітати Ніну Аркадіївну. Без безлічі компліментів і добрих слів на адресу іменинниці та самої Руслани не обійшлося:

  • “Нехай мама буде здоровою”;
  • “Ваша мама може пишатися такою донею! Щастя і любові вам обом”;
  • “Ви дуже схожі”;
  • “З днем народження! Руслана, чого більше не співаєте? Сумую за вашим піснями!”;
  • “Вітаю з іменинницею!”.
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Останнім часом у Лижичко що не день, то свято. Так, в кінці грудня 2020-го вони з чоловіком Олександром Ксенофонтовим відмітили срібне весілля.

Руслана с мужем
Руслана з чоловіком

Варто відзначити, що за 25 років спільного життя подружжя не завело дітей, тому особисте життя переможниці “Євробачення-2004” особливо цікавить пресу, проте давати будь-які коментарі на цю тему співачка не любить.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.