Куди пропала Вєрка Сердючка? Андрій Данилко відповів: “Не переживайте, Вєрка скоро повернеться, чекайте “

Цього року артистові Андрію Данилку, більш відомому в амплуа всіма улюбленої Вєрки Сердючки, виповниться 48 років. Сердючка - найпопулярніша особа 90-х і 2000-х.

У такому віці для багатьох представників естради сцена вже залишилася позаду, або розквіт кар’єри тільки починається. Сама Вєрка належить до тих зірок, попит на яких «вічний», і хіти нульових в її виконанні досі залишаються вкрай популярними. Але Данилко від постійної уваги і «лицемірства» вже давно втомився. Після участі в проекті «Х-фактор» в якості члена журі він надовго зник з радарів, поки не з’явився тільки в кінці 2020 року – і то, лише з новинами та перевипуск.

Вірка Сердючка
Вірка Сердючка

У жовтні вже минулого року у Сердючки вийшов новий міні-альбом – в ньому співак зібрав улюблені пісні у виконанні Вєрки, знову приміряв заради публіки сценічне амплуа і заблищав в колишньому образі. Однак такий вчинок він пояснив «бажанням порадувати всіх шанувальників її творчості», а не повноцінним поверненням до ролі Вєрки Сердючки. Проте, численні фанати були щасливі. Нехай хіти знаменитості і не набридають навіть після десятиліття випуску, нової музики від неї зачекалися.

Вєрка Сердючка з мамою
Вєрка Сердючка з мамою

Але що ж все-таки стало причиною тривалої паузи, під час якої Данилко повністю пішов з українського шоу-бізнесу?

Спочатку до нервового виснаження довели божевільні графіки (Андрій завжди був працьовитим і «безвідмовним» в плані виступів), потім зі сцени потіснила молоде покоління «нахабних і проплачених батьками» артистів. Коли довелося працювати з ними в рамках Х-фактора, Данилко швидко зрозумів, що знайти спільну мову з тими, хто бачить в музичному ремеслі тільки гроші, він не зможе. Він переглянув своє рішення залишитися в журі, відмовився від ролі наставника і пішов переосмислювати вже своє ставлення до роботи – чи варто вкладати душу в проекти, якщо вони не так цінуються?

Андрій Данилко
Андрій Данилко

Такий стан довело співака до депресії – спочатку він безуспішно лікував нерви, а потім довелося піклуватися і про здоров’я в цілому. Все-таки професія артиста вимагає не тільки таланту, а й повної самовіддачі, в тому числі і фізичної витривалості.

Андрій Данилко та Інна Білоконь
Андрій Данилко та Інна Білоконь

Ось роки нещадних концертів один за іншим позначилися на самопочутті музиканта, і Данилку довелося обмежити виступи зовсім. Тільки в 2018 він обережно повернувся до приватних заходів: знову повернувся на корпоративи і весілля, а в 2020 знайшов сили на міні-альбом. Зараз його стан, судячи з усього, трохи покращився, що і радує всіх передплатників.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.