Оля Полякова терміново виїхала з України: забрала з собою дітей

Локдаун тільки почався, а суперблондинка Оля Полякова зі своїми дочками Алісою і Марією вже спакувала валізи і поспішила покинути країну.

Про своє рішення полетіти з України співачка, телеведуча і активістка повідомила в Інстаграм-історіях, записавши відеозвернення прямо з літака.

Там Оля Полякова сидить в антікоронавірусном респіраторі на борту літака, а поруч з нею сидять її неповнолітні дочки Аліса і Маша.

Куди саме Оля Полякова відвезла своїх дітей – незрозуміло, але вона зазначила, що прилетять вони до місця призначення через 9-ть годин

Оля Полякова забрала дітей і терміново вилетіла з України
Оля Полякова забрала дітей і терміново вилетіла з України
Оля Полякова забрала дітей і терміново вилетіла з України
Оля Полякова забрала дітей і терміново вилетіла з України

Як пізніше пояснила сама зірка, вона вирішила відправитися на відпочинок. Адже зараз, після численних новорічних корпоративів, за часів вихідних і канікул, багато зірок полетіли відпочивати.

Це і Потап з Настею на Мальдівах, і Юрій Горбунов та Катериною Осадчою в Об’єднаних Арабських Еміратах.

Мабуть, Оля Полякова надивилася на Інстаграм-блоги своїх колег, і теж вирішила погріти п’яту точку під палючім тропічним сонцем.

А щоб було не так нудно, природно захопила з собою дочок.

Цікаво відзначити, що батька сімейства, бізнесмена на ім’я Вадим, в літаку і на історіях Олі Полякової не було. І чому він не поїхав, співачка поки не пояснила.

Це говорить про те, що вже незабаром можна буде чекати нових фото в негліже від самої епатажної співачки української естради, а ще засмаглих кадрів в купальних костюмах і від Полякової старшої, і від її молодшої протеже.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.