Щаслива Ані Лорак в мікросукні потонула в обіймах відомого холостяка: це не Лазарєв і навіть не Кіркоров

Популярна співачка Ані Лорак засвітилася в компанії відомого українського кліпмейкера, який до того ж є завидним холостяком.

Особисте життя героїні нашої сьогоднішньої статті цікавить усю численну армію шанувальників, адже вона не особливо любить ділитися його подробицями. Якщо колишній чоловік Ані Лорак часто з’являється на людях в компанії нової обраниці, то сама виконавиця вкрай рідко виходить у світ зі своїм коханим Єгором Глєбом.

Ані Лорак з новим коханцем Єгором Глібом
Ані Лорак з Єгором Глєбом

Кароліна намагається не виставляти напоказ відносини з екс-чоловіком Таянни, тому їх спільні фото в соціальних мережах — велика рідкість. З цієї ж причини зірці раз у раз приписують романи з іншими відомими чоловіками. Лідером цього рейтингу, безсумнівно, є Сергій Лазарєв, з яким Лорак міцно дружить і регулярно проводить час.

Ані Лорак і Сергій Лазарєв
Ані Лорак і Сергій Лазарєв

Не рідше артистку вважають майбутньою дружиною поп-короля Філіпа Кіркорова, адже він так само часто світиться в Інстаграмі Ані Лорак. Втім, Філіп Бедросович є хрещеним батьком Софії — дочки знаменитості від колишнього Мурата Налчаджиоглу, що і може пояснити їх настільки тісне спілкування.

Киркоров с Ани Лорак и ее дочкой Софией
Кіркоров з Ані Лорак та її донькою Софією

Черговим приводом для обговорень стало нове фото в Insta-stories Кароліни, на якому вона позує в обіймах Алана Бадоєва в яскравому сценічному образі — в чорному ультраміні і в босоніжках на високих підборах.

У кадрі співачка і кліпмейкер сміються, а в підписі до знімка Ані залишила смайлик у вигляді сердечка. Все пояснює напис “Happy birthday!” — виконавиця приєдналася до решти і просто привітала талановитого колегу і друга з 40-річним ювілеєм.

Скриншот из Инстаграм Ани Лорак
Скріншот з Інстаграм Ані Лорак

Варто відзначити, що Лорак постійно підозрюють у вагітності. Дізнатися, чи дійсно вона знаходиться в положенні або ж причиною чуток стали просто невдалі ракурси, можна з наступного відео:

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.