На відпочинку з Настею Каменських: Потап поділився кумедними знімками з відпустки на Мальдівах

Потап і Настя Каменських уже кілька днів відпочивають на райському острові, але не забувають радувати шанувальників знімками з відпочинку.

Багато українських знаменитостей на час локдауна вирішили влаштувати собі відпочинок в теплих краях. Так, Катя Осадча та Юрій Горбунов вирушили в Дубаї, Дорофєєва і Дантес – на Балі, Монатік, Оля Фреймут, Оля Полякова полетіли на Мальдіви. Потап з Настею Каменських не стали винятком і так само, як і колеги по сцені вже кілька днів відпочивають на Мальдівських островах.

Потап і Настя Каменських на Мальдівах
Потап і Настя Каменських на Мальдівах

Оскільки і Потап і Настя є не тільки артистами, а й ще активними користувачі соціальних мереж, вони регулярно діляться зі своїми шанувальниками фотографіями та відео з відпочинку.

Так, нещодавно Потап опублікував серію знімків, в якому зробив Селфі крупним планом. На першому знімку він один дивиться в камеру, а на наступних кадрах з’явилася його дружина Настя Каменських, яка нібито щось говорить на вушко коханому, а він здивовано слухає.

Потап опублікував кілька кумедних знімків
Потап опублікував кілька кумедних знімків

“Прислухатися до думок людей Важливих у Вашому житті, як мінімум корисно, слухати чужі думки – забавно, але формувати СВОЄ – необхідна константа, навчитеся не захаращувати свій горище мотлохом, правильні думки – прості і резонують з внутрішнім Я!”, – підписав знімки Потап .

Користувачі Мережі погодилися зі словами Потапа і відзначили, що вони з Настею дуже мило виглядають. «Дуже потрібні слова на сьогоднішній день», «Я завжди прислухаюся до думки людей», «Ахахах милі і смішні», «Такі милі», – коментують фоловерів.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.