Ксенія Мішина, Саша Еллерт і Андрій Рибак розповіли правду про фінальні побаченнях в проекті “Холостячка”

Найромантичніше шоу в Україні за 2020 рік уже підійшло до свого завершення, переможець відомий, а Ксенія Мішина насолоджується життям з ним.

Але публіці все одно цікаві відповіді на деякі питання, і тому деякі представники шоу вирішили відповісти на найбільш актуальні питання аудиторії, розповісти про фінальних побаченнях, і про те, чи буде ще на телеканалі СТБ саме формат шоу “Холостячка “.

Протягом всього реаліті на YouTube-каналі Андрія Рибака і Олександра Еллерт “Але це не точно ” виходили огляди найяскравіших побачень і подій сезону

Для фінального випуску телеведучі приготували особливий сюрприз – вони запросили на зйомки Ксенію Мішин, Євгенія Ковтуненко та Іллю Рибальченко.

“У нас начебто випускний! Ностальгія нахлинула. У новому випуску ми коментуємо фінальні побачення в проекті ” Холостячка “- Саші Еллерт і Льоші Тригубенко “, – так прокоментував свіже відео Андрій Рибак.

Зараз відео з каналу знаходиться у вкладці “Тренди ” в Українському Ютубі, і впевнено набирає перегляди.

Все тому, що фанати хочуть знати подальшу долю своїх улюблених героїв.

Фінальний випуск “Холостячки ” в програмі “Але це не точно ” – найяскравіші моменти проекту

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що Ксенію Мішин та Олександра Еллерт звинуватили в плагіаті.

Новоспечену пару викрили в тому, що вони повністю повторили фотосесію “холостяка ” Микити Добриніна і його обраниці Дар’ї Квіткова.

Також Мішин звинувачували в її виборі – мовляв, віддала серце не тому чоловікові. Але вона висловилася, що вибирала так, щоб потім не шкодувала. І на момент зйомок фіналу її серце належало вже саме Олександру.

Після виходу фіналу і пост шоу пара Саша і Ксенія вже зовсім не приховують своїх стосунків

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

На новорічно-різдвяні свята вони поїхали в Буковель в невелику романтичну подорож.

Також вони вже запланували весілля на 2021 рік. Секрет дати не розкривають, але говорять, що в цю пору року вже буде тепло.

До слова, проект “Холостяк ” потрібен не тільки Мішиной, а й Миколі Баскову, який вже довгий час не може знайти собі дружину.

Ідеальна дружина для Миколи Баскова: чому співак стільки часу холостяк і не зміг знайти ту саму?

Популярне

Схожі статті

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.

Печу щось середнє між біляшами та пиріжками, але смачно так, що не відірватися: гриби з курятиною в тісті

У світі кулінарії існують страви, які не можна точно віднести до якогось конкретного кулінарного жанру, але вони завжди вражають своєю оригінальністю. Одна з таких — гриби з курятиною в тісті.

Меншій 6 рочків, а найменшій — місяць: як родина Лілії Ребрик весело вітала своїх дівчаток з Днем народження

Щасливі сімейні моменти завжди наповнюють серця радістю та незабутніми спогадами. Для родини відомої української актриси Лілії Ребрик День народження доньок — це особливий привід для веселощів.