Перемогла рак Алла Мазур розповіла історію з дитинства, яка не залишить байдужим: “Я так плакала “

Після свят, напередодні Старого Нового року в профілі відомої української телеведучої Алли Мазур з'явився сентиментальний пост.

На своїй сторінці в Інстаграме Алла виставила ностальгічний знімок, де вона зовсім маленька і в костюмі Снігуроньки. Ця чорно-біла фотографія була зроблена ще в дитинстві ведучої «ТСН», коли вона з батьками готувалася до ранок в школі. Алла щиро посміхається і позує на тлі ошатною ялинки.

Алла Мазур в дитинстві
Алла Мазур в дитинстві

Ця знахідка дуже зворушила Мазур, і вона підписала виставлене фото декількома абзацами тексту зі спогадами. У той час вона тільки закінчувала другий або третій клас, готувалася розповісти віршик перед всією паралеллю, але завадити виступу могло відсутність костюма. Алла тоді так засмутилася і дуже плакала, що її мама не змогла закрити очі на печаль дочки і села шити костюм самостійно. Зрештою, жінка провела безсонну ніч за швейною машинкою, але заповітний костюм у дівчинки таки був. Згодом він опинився навіть найкрасивішим в класі. Тоді дівчинка знову плакала, тільки вже від щастя.

 "Пост

 ""

 "" ""
Історія здалася дуже милою всім підписчикам телеведучої – сама жінка знову захопилася самовідданістю матерів і їх безмежною любов’ю до дітей. Адже це ж треба пожертвувати сном і вкласти стільки сил в наряд на один день! Тоді її мама створила образ Снігуроньки всього лише з простирадла і ялинкового дощику. Але золоті руки і любляче серце зуміли створити диво.

Передплатників провідною дуже розчулила ця історія і багато стали згадувати своїх мам і їх старання.

 "" "" ""

Популярне

Схожі статті

Подала цю страву на стіл та здивувала всіх гостей: курячі стегенця, запечені з апельсинами. А пахне як!

Приготувати золотисті на ароматні курячі стегенця можна взявши стиглі апельсини та маринад на основі апельсинового соку. Мʼясо виходить ніжним, дуже смачним та просто тане у роті.

Без хімії! Як красиво пофарбувати яйця на Великдень натуральним барвником – “золоті” крашанки

Крашанки – обов'язковий атрибут Великодня, який готує кожна українська господиня перед святом. Як пофарбувати яйця без штучних барвників в домашніх умовах – читайте далі.

Схоже, пари перебувають на межі розлучення: частенько сваряться вдома Дорофєєва, Остапчук та Єфросиніна

Здається, що ці сімейні пари живуть у мирі та злагоді. Та, виявляється, в родинах Дорофєєвої, Остапчука та Єфросиніної час від часу не все так гладко. Невже невдовзі станеться розлучення?