Розкішний особняк Олі Полякової на самому березі Дніпра показали з висоти пташиного польоту: цілий маєток

Оля Полякова для своєї сім'ї побудувала чудовий будинок на березі Дніпра: особняк зі зрубу показали з висоти пташиного польоту.

Великий ділянку з будинком і численними прибудовами розташований в селищі Стара в Бориспільському районі Київської області. По суті, це колишня територія військового полігону Нацгвардії, частина якого виділили під елітне котеджне селище. Там великі ділянки, які з одного боку обмежені великим лісом, з іншого – військовим полігоном, а також, є вихід на берег Дніпра, де у власників є пірси і стоянки для катерів.

Ділянка Олі Полякової
Ділянка Олі Полякової

Сторонні потрапити на територію цього селища не можуть – необхідно особисте запрошення когось із власників. Тому папараці скористалися можливостями сучасної техніки і запустили дрон з відеокамерою над маєтком зірки.

На ділянці Полякових стоїть великий будинок-зруб, побудований 5 років тому. У 2020 році, в період карантину, Оля з чоловіком вдосконалили проект – були добудованих двокімнатні апартаменти для гостей, три кімнати для мами Олі, яка тепер живе з ними. Також знаменитість звела окремий будиночок-терасу з панорамними вікнами для відпочинку прямо на березі річки, з виходом на пірс (докладно з фото читайте по посиланню).

Фото маєтку Олі Полякової з висоти
Фото маєтку Олі Полякової з висоти

На ділянці є город, величезна теплиця, мініферма з кізочками, курник і стайня. А ще справжня російська лазня і великий відкритий басейн.

Величезний трьох-поверховий особняк побудований з бруса, цокольний поверх облицьований натуральним каменем. Під будинком – льох площею 100 кв.м, в якому є окреме приміщення для витримки сирів. Їх співачка робить сама з козячого молока.

Будинок Олі Полякової
Будинок Олі Полякової

Ось відео, як виглядає будинок зверху (джерело відео: Страна.ua). А за ним відео екскурсії по своєму маєтку, яку Полякова зробила для Каті Осадчої.

Популярне

Схожі статті

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.