У чоловіків щелепи відвисли: довгонога Леся Никитюк показала бюст у всій красі

Відома українська телеведуча Леся Никитюк вразила Мережу ранковим фото.

Українська телеведуча Леся Никитюк любить показати свою розкішну фігуру і довгі ноги, тому часто радує своїх шанувальників, публікуючи яскраві знімки в соціальних мережах.

Так, нещодавно Леся Никитюк опублікувала Селфі, на якому видно обличчя зірки і видатний бюст в прозорій білизні чорного кольору. При цьому тканина настільки прозора, що абсолютно не приховує принади телеведучої. Леся зробила професійний макіяж і красиву укладку. Ймовірно вона готувалася до зйомок.

«Я так завжди вранці виглядаю. А ви? », – жартівливо підписала знімок Леся.

Користувачі Мережі були приголомшені настільки відкритим фото і почали засипати Лесю компліментами в коментарях. «Ой, ну просто красуня, розцвіла за останні пару років», «Богиня краси», «Леся, ви красуня», «Неймовірна», – пишуть фоловери.

Деякі фанати в коментарях навіть стали кликати Лесю в шоу “Холостячка”.

Відзначимо, що після фіналу першого сезону шоу “Холостячка” з Ксенією Мішиною публіка почала припускати, хто з українських зірок міг би стати головною героїнею в другому сезоні. Багато хто заявив, що хотіли б бачити саме Лесю Никитюк в романтичному шоу. Телеведуча вже прокоментувала свою можливу участь в шоу, відповівши, що ще сама нічого не знає. При цьому кардинальне “ні” вона не говорить, що дає надію на можливу участь телеведучої в наступному сезоні “Холостячки”.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.