Настя Каменських в малиновому купальнику показала сніданок зірки на елітному курорті – українцям і не снилося

Шанувальники відомої української співачки Насті Каменських із задоволенням спостерігають в її Інстаграме, як зірка з чоловіком відпочиває на райських Мальдівах.

На острови пара полетіла перед самим локдауном і за тиждень вони вже встигли непогано засмагнути. Настя радує своїх фоловерів не тільки красивими пейзажами райських островів, а й знімками себе, красивої. А подивитися справді є на що – приголомшлива фігура красуні, та плюс – щодня новий купальник крутого бренду (всі фото дивіться по посиланню).

Настя Каменських і Потап
Настя Каменських і Потап

До колекції жовтого, чорного, білого, блакитного і леопардового купальних костюмів, Настя також продемонструвала пляжний наряд яскраво-малинового кольору. Але цього разу вона зробила не на пляжі, а в басейні їх розкішної вілли. Туди, на плаваючому підносі їй подали сніданок.

Настя Каменських на Мальдівах
Настя Каменських на Мальдівах

Свої фото знаменитість підписала просто:

Breakfast in paradise 🌴🌺

Це перекладається як “Сніданок у раю”. З нею можна повністю погодитися. На таці видно тости і круасани, нарізку тропічних фруктів, свіжий сік, каву і щось на блюді під кришкою. А ще – великий букет квітів яскравих кольорів.

Настя Каменських під час сніданку
Настя Каменських під час сніданку

Підписчики зірки по-різному поставилися до фотогалереї Насті сніданку в раю. Одні як завжди, порадувались і навіть по-доброму позаздрили красуні.

 ""

А інші помітили, що у Насті з фантазією труднощі – одні й ті ж ракурси, пози і випинання багатства.

 ""

Але Настя вже давно не звертає увагу на випади недоброзичливців, а просто насолоджується життям. Вона такі можливості заробила своїм талантом, працьовитістю і завзятістю, а не користується чужими грошима.

Шикарна Настя Каменських
Шикарна Настя Каменських

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.