Ані Лорак повернулася в Київ і кардинально змінила імідж: в Новий рік з чистого аркуша

Відома українська співачка Ані Лорак здивувала фанатів в соціальних мережах відразу двома важливими новинами.

Героїня нашої сьогоднішньої статті вже кілька років живе і працює в Росії, що викликало немилість багатьох українців по відношенню до неї.

Причиною цього стало те, що навіть незважаючи на важкі відносини між країнами, Лорак продовжувала гастролювати по російських містах. В результаті активісти неодноразово намагалися зривати її українські концерти, тому артистка і перебралася до Москви.

Ани Лорак на сцене
Ані Лорак на сцені

Зв’язок з шанувальниками вона підтримує новими постами в соцмережах. Так, в Інстаграмі Ані Лорак з’явилося несподіване селфі в дзеркалі, на якому вона зазначила локацію — Київ, Україна. Більш того, виконавиця постала перед камерою абсолютно нової — не шатенкою, якою її звикла бачити публіка, а попелястою блондинкою.

Ани Лорак в новом имидже
Ані Лорак в новому іміджі

Варто відзначити, що знаменитість ніколи не наважувалася на такі кардинальні перетворення. Судячи з того, що Кароліна цікавиться думкою підписників щодо такого кольору волосся, поки що вона лише приміряла перуку.

Це фото вже опублікували численні фанатські акаунти зірки, де в коментарях думки розділилися — одні вважають, що темненькою Ані краще, іншим же подобається її оновлений стиль.

Також в Insta-stories героїні статті з’явилася пара кадрів з донькою Софією — вони влаштували теплий сімейний вечір і разом зліпили сімейство сніговиків.

Скриншоты из Инстаграм Ани Лорак
Скріншоти з Інстаграм Ані Лорак

Соню артистка народила в шлюбі з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, з яким вони розлучилися на початку 2019-го. З тих пір Лорак постійно приписують вагітність, а чи дійсно це так, дізнайтеся з наступного відео:

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.