facebook

Батько-одинак Володимир Кличко розповів про виховання доньки від американської дружини: “Я не батько”

Відомий у всьому світі український боксер Володимир Кличко вперше поділився секретами виховання своєї дочки.

Кайя-Євдокія, так звуть спадкоємицю спортсмена, народилася в грудні 2014-го. Її Володимиру подарувала колишня цивільна дружина — американська актриса Хайден Панеттьєрі. Через 4 роки відносин пара побралася, проте до весілля справа так і не дійшла. Влітку 2018-го вони розлучилися, після чого дівчинка залишилася жити з батьком в Україні.

Володимир Кличко і Хайден Панеттьєрі з донькою

Напередодні розриву Панеттьєрі попалася в об’єктиви камер в компанії невідомого молодого чоловіка під час вечері в ресторані. Спочатку зірка намагалася сховатися від настирливих папарацці, але змогла зібратися і гордо пройшла повз, взявши свого кавалера за руку.

Той самий кавалер Хайден

Актрисі і боксеру вдалося розійтися без скандалів. Вони дружать, а вихованням Кайї займаються спільно настільки, наскільки це можливо. Справа в тому, що Хайден живе в США, але по можливості намагається відвідувати дочку в Києві і підтримує з нею зв’язок по телефону.

Кличко і Панеттьєрі

Сам Кличко особливо не коментує своє особисте життя, але нещодавно він розповів про те, як йому живеться в статусі батька-одинака. Спортсмен зізнався, що карантин для нього був фантастичним часом, адже він цілих кілька місяців провів з донькою.

Володимир Кличко і Кайя-Євдокія

За його словами, Кайя-Євдокія любить виклики і деякі речі робить краще за свого знаменитого тата. Як приклад він навів їзду на конях. Крім того, Володимир вирощує в спадкоємиці почуття відповідальності:

“Я не батько робота. Дуже велика опіка і турбота шкодять здоровому розвитку Також я не забуваю, звідки родом, тому виховую доньку, не ставлячи за приклад матеріальні цінності”, — цитує Кличка klitschko-brothers.

Популярне

Схожі статті

Володимир Кличко в особисте життя вхід забороняє: ігнорує матір своєї доньки і рідко дзвонить брату

Справжня сила – це вміння контролювати свої емоції. Володимир Кличко – людина, яка знає, що це таке не тільки на ринзі, але й у власній душі. 

Нарешті справжні таланти: хто окрім Клавдії Петрівни й КОLA витіснить Кароль, Потапа, Полякову з шоу-бізнесу

Час — невпинний, як річка, що змиває старе й приносить нове. Зараз ми є свідками того, як на сцену виходять нові імена, які змушують триматися в тонусі досвідчених виконавців. 

“Раніше для тіла, зараз для голови”: як Марічці Падалко вдається виглядати молодшою за Вітвіцьку та Таран

Марічка Падалко завжди славилася своєю спортивною формою. Однак сьогодні, у свої зрілі роки, вона знаходить у спорті не лише джерело фізичної сили, а й справжній притулок для душі.

Куди зникла та чим займається 75-річна колишня Перша Леді Людмила Янукович: шахтарську столицю й не відвідує

Доля дружини президента-втікача не радісна. Слово "колишня" давно стало її постійним супутником і на сцені політичної драми, де розгортаються події української історії, для неї не знайшлося місця. 

Тонкі, повітряні, із золотистою скоринкою готую найсмачніші у світі млинці з яблуками: все просто як 2х2=4

Серед безлічі рецептів млинців є ті, що називаються "класикою жанру" — перевірені багатьма господинями та часом. Саме такий рецепт пропонуємо вам сьогодні.

“Без пари”: дружина Влада Ями Ліліана поділилася головним та натякнула, що їй доведеться бути самій

Ліліана, дружина хореографа Влада Ями, поділилася особистими думками щодо свого життя. Останні події привернули увагу не через професійні досягнення її чоловіка, а через численні вечірки.