Як змінювалася зовнішність таємницею дружини Олега Винника за роки роботи із зіркою: красномовні фото

Незважаючи на те, що сценічний образ Олега Винника - спекотний і харизматичний ловелас, насправді самий український співак вже багато років перебуває в офіційному шлюбі.

Його дружиною є бек-вокалістка самого Олега, дівчина Тая, більш відома під творчим псевдонімом Таюне. Але навіть незважаючи на творчу і публічну професію, про життя Таїсії відомо дуже мало – в мережі майже ніде не знайти її повної біографії. Довелося довгий час шукати окремі факти про неї, щоб нарешті отримати загальну картину життя миловидної співачки і за сумісництвом дружини Винника.

Таюне
Таюне

Сценічний псевдонім дівчина вибрала ще в молодості, виходячи зі свого справжнього імені – її звуть Таїсія Сватко, хоча довгий час ЗМІ вважали, що вона Тетяна. Дівчина навчалася в Канівському музичному училищі, де і познайомилася з майбутнім чоловіком – Олег швидко помітив талановиту вокалістку з числа однокурсниць, і спочатку хотів зав’язати з нею спілкування заради спільних проектів, але в процесі закохався в неї.

Олег і Таюне в юності
Олег і Таюне в юності

Таїсія відповіла блондину взаємністю, так що незабаром вони одружилися.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Трохи пізніше, після повернення Винника в Україну з Німеччини, їм таки вдалося реалізувати плани про загальні виступах – співак ще в ролі висхідної зірки визначився зі своєю єдиною незмінною бек-вокалісткою, якої і стала Таюне.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Крім бек-вокалу, дівчина ще виступає сольно – відмінні дані дозволяють їй мати свою невелику, але вірну фан-базу. Але навіть шанувальники не знають одного цікавого факту про Таюне – виявляється, їй вже давно не тридцять, а цілих сорок шість років!

Таюне
Таюне

При цьому Таїсія примудряється виглядати на десять років молодше, на ній не видно ніяких ознак старіння. Можливо, вся справа в любові до відпочинку на свіжому природі – жителі рідного села Винника в Черкаській області розповідають, що пара приїжджає при першій же можливості заради чистого сільського повітря і пошуку натхнення.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Ще в мережі є інформація про спільну дитину двох виконавців – судячи за всіма даними, їх син вже вчиться в старшій школі. Живе хлопчик в Німеччині, і односельці Винника говорили, що звуть його Юліан. Так назвав свого сина і сам Олег в одному з інтерв’ю – але ім’я матері своєї дитини він не уточнював. Але, немає ніяких причин вважати, що Юліана народила співака не Таюне.

Таюне з сином Винника Юліаном. Тепер хлопчикові 14 років
Таюне з сином Винника Юліаном. Тепер хлопчикові 17 років

А ось ще кілька фото, як змінювалася Таюне.

Таюне
Таюне
Таюне і Олег Винник
Таюне і Олег Винник
Таюне
Таюне
Таюне і Олег Винник
Таюне і Олег Винник
Таюне
Таюне
Таюне і Олег Винник
Таюне і Олег Винник
Таюне
Таюне
Таюне
Таюне

 

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.