Максим Галкін в жалобі: помер його близька людина, сім’я Пугачової скорбота

Напередодні стало відомо, що з життя пішов творець "Єралашу " Борис Грачевський, йому було 72 роки.

Уже названа причина трагічної смерті – це була важка форма коронавирусной хвороби, з якої літній Грачевський не зміг впоратися.

Чоловік Алли Борисівни Пугачової Максим Галкін висловився про цю трагічну новину, і назвав смерть Бориса Грачевского загальної втратою.

“Не стало Борі Грачевского, немає слів, що ж за напасть така з цією хворобою. Світлий, життєрадісний, частина дитинства нашого. Найглибші співчуття Каті і всім близьким “, – написав Максим Галкін пізно ввечері 14 січня, через кілька годин після того, як стало відомо про смерть іменитого діяча.

Максим Галкін також опублікував у себе на сторінці фото померлого Грачевского

У коментарях отписалась і Аліка Смєхова.

Відзначимо, що за кілька годин до смерті Бориса Грачевского ввели в стан медикаментозної коми, щоб спробувати його врятувати.

Нагадаємо, що легендарний творець «Єралашу» Борис Грачевський потрапив до лікарні з коронавірусів напередодні Нового року.

Про це він повідомив в своєму мікроблозі в Instagram і перший час публікував фотографії в кисневій масці.

31 грудня з’явилися чутки, що стан кінорежисера погіршився, однак тоді Грачевський спростував ці доводи. На початку січня Бориса Юрійовича все-таки перевели в реанімацію.

Новина про смерть режисера стала справжньою трагедією не тільки для фанатів “Єралашу “, але і для всіх шанувальників вітчизняного кінематографа.

Популярне

Схожі статті

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.