Скільки буде коштувати найдорожчий газ у 2021 році? Прем’єр міністр України оголосив про нові тарифи

15 січня 2021 року Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль в ефірі ранкової програми "Сніданок з 1+1" сказав, скільки максимально коштуватиме куб газу в 2021 році.

Ціна на газ, а відповідно, на гарячу воду і опалення, зараз сама топова новина в Україні. Чи не хвилює воно тільки три категорії громадян – народних депутатів, чиновників і зірок, які все весь карантин бідкалися, як збідніли, а тепер тижнями не вилязат в локдаун з самих дорогих світових курортів.

В інтерв’ю програмі “Сніданок з 1+1” Прем’єр сказав, що в 2021 році ціна на газ від будь-якого оператора не може перевищувати 6,99 грн. за куб. Крім того, споживач може вибрати найоптимальнішого для нього оператора з найнижчою ціною.

Денис Шмигаль про тарифи
Денис Шмигаль про тарифи

Створюється враження, що прем’єр живе в іншій країні. Ось скріни з офіційного сайту Мінфіну на січень 2021.

 ""

 "" "" "" "" ""

А якщо подивитися пильніше, що у більшості абонентів, крім Києва і центральних областей немає ніякого вибору – або платіть, скільки сказали, або просто відключають, а за нове підключення – треба всій родині нирки продавати, тому що ніякої зарплати не вистачить.

Як сказав в інтерв’ю Прем’єр, Нафтогаз буде продавати по 6,99 до квітня включно, дослівно:

Державна компанія “Нафтогаз” готова продавати споживачам газ за цією ціною на період карантину або до кінця опалювальний сезону, тобто як мінімум до квітня

Тільки кому? Ні в західних, ні в південних, ні частково в північних областях України Нафтогазу з його чудовими цінами немає. Тобто, хорошу ціну знову отримають Київ і сусідні області.

Одна втіха, що Прем’єр дав доручення Антимонопольному комітету і профільним міністерствам перевірити “факти можливих зловживань на ринку газу”.

Популярне

Схожі статті

Годую домашніх не простою яєчнею, а в помідорах: таку яскраву запіканку обожнюють і дорослі, й діти

Яєчню на сніданок полюбляють усі. Але якщо придумати неординарну подачу в помідорах, то страва піде з неабиякою насолодою, зарядивши чудовим настроєм на весь робочий день.

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!