Тіна Кароль в 35 виглядає молодше, ніж Таня Ліберман в 14: була зіркою вже тоді, але з бровами-ниточками

У мережі з'явилося архівне фото Тіни Кароль в молодості, або, якщо бути точніше, в юності. Деякі навіть не впізнали в ній свого кумира.

Уже 15 років поп-діва запалює сцену і сьогодні вона вважається однією з найуспішніших співачок вітчизняного шоу-бізнесу. Її люблять, нею захоплюються і хочуть бути на неї схожою, проте на шляху до успіху Тіна довгі роки намагалася проявити себе в різних конкурсах і не тільки.

Тина Кароль
Тіна Кароль

Далеко не всі пам’ятають, якою Таня Ліберман, а саме це її справжнє ім’я, була до популярності. Втім, величезна армія фанатів постійно вишукує в соціальних мережах раритетні знімки зірки.

Тина Кароль времен Тани Либерман
Тіна Кароль часів Тані Ліберман

Так, на цей раз в фанатському Інстаграмі Тіни Кароль з’явилося її давнє фото, коли в моді ще були тонкі брови-ниточки. Юна співачка позує в чорних штанях і гольфі, який у всій красі демонструє її пишну фігуру. Довге волосся вона зібрала в хвіст, а на обличчя нанесла легкий макіяж з акцентом на очі.

У підписі до цієї публікації згадана цитата знаменитості про творчу кризу:

“Я перестала співати і займатися музикою. Я не могла продовжувати вчитися… Повний ступор. Причина? Все просто… Я не знала навіщо і для чого. Начебто банально, але саме відповіді на ці питання приведуть вас до мети і успіху”.

Точно невідомо, скільки років майбутньій поп-діві на фото, але цілком можливо, що воно зроблено за часів її участі на музичному фестивалі в Івано-Франківську в кінці дев’яностих.

Тина Кароль на фестивале в Ивано-Франковске в 1999 году
Тіна Кароль на фестивалі в Івано-Франківську в 1999 році

До речі, особисте життя Тіни Кароль зараз як ніколи на слуху, а вся справа в тому, що їй приписують роман з молдавським співаком Даном Баланом. Детальніше про це дивіться у відео:

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.