Настя Каменських на Мальдівах засвітила випираючий живіт та округлі стегна. Розповніла чи вагітна?

Одна з найвідоміших пар українського шоу-бізнесу Потап і Настя Каменських продовжують ділитися з шанувальниками яскравими фото з Мальдів.

Артисти вирішили не відставати від своїх зіркових колег і влаштували собі літо посеред зими в райському куточку планети. Оскільки NK активно веде блог в соціальних мережах, відпускні знімки вона почала публікувати ще в аеропорту, а вже після прибуття вона завалила Insta-стрічку фотографіями в купальниках, причому в самих різних.

Співачка встигла похвалитися блакитним, чорним, лимонним, білосніжним, малиновим, леопардовим бікіні, але це ще не все купальні костюми, які вмістилися в її валізу.

Мальдівські купальники Насті Каменських
Мальдівські купальники Насті Каменських

Так, в нових Stories Насті Каменських в Інстаграм з’явилися кадри в топі кольору веселки з джинсовими шортами замість плавок, причому висока посадка останніх знову акцентує увагу на талії артистки.

Скриншот из Инстаграма Насти Каменских
Скріншот з Інстаграму Насті Каменських
Потап и Настя на отдыхе
Потап і Настя відпочинку

Варто відзначити, що практично під всіма пляжними фото можна зустріти коментарі користувачів з підозрами дружини Потапа в повноті через вагітність або навіть порадами скоріше заводити дитину. Проте, виконавиця на них не реагує і раз по раз продовжує розбурхувати публіку.

Комментарии пользователей сети под фотографиями Каменских
Коментарі користувачів мережі під фотогарфии Каменських

Початок подібним чуткам поклало весілля Потапа і Насті в 2019 році. Незадовго до нього екс-колеги повідомили про те, що тепер їх пов’язує не тільки творчість, а й кохання.

До речі, Потапенко вже встиг реалізуватися як батько — від шлюбу з Іриною Горовою у нього залишився син Андрій і падчерка Наташа, а ось Каменських ще не встигла відчути радість материнства. Втім, судячи з того, з яким трепетом вона поставилася до народження щенят у своєї улюбленої собаки Мімі, можна припустити, що зірка буде дуже турботливою мамою.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.