Маша Полякова в яскравому червоному купальнику блиснула шикарною фігурою, яка не гірше, ніж у мами Олі

Маша Полякова - неповнолітня дочка української суперблондікі Олі Полякової, яка в свої роки за зовнішніми параметрами вирішила не відставати від мами.

Вона яскраво фарбується, бере участь у модних показах, співає, танцює, радує фанатів і батьків незвичайними фотосесіями і позами.

І ось зараз, коли сімейство майже в повному складі відпочиває на Мальдівах, Оля Полякова вирішила не забороняти своїй дочці показувати всі свої найголовніші достоїнства.

Судячи з фотографій дівчаток Полякових в мікроблозі Інстаграм, вони накупили на острови багато купальників

Мама, тобто Оля Полякова, взяла собі кілька костюмів для плавання в стриманих тонах – жовтого кольору, білого і коричневого.

Оля Полякова на мальдівському пляжі
Оля Полякова на мальдівському пляжі
Оля Полякова, фото 2
Оля Полякова, фото, зроблене на Мальдівах

А ось Марія вирішила дивувати аудиторію яскравістю, зухвалістю і безліччю пікантних моментів.

Маша Полякова на Мальдівах
Маша Полякова на Мальдівах

Тому вона одягла роздільний яскравий плавальний костюм червоного кольору. Фото, повз якого просто неможливо пройти без уваги, Маша виклала у себе в Інстаграм.

За фото видно, що Маша Полякова дуже сильно схожа на свою зоряну матір. Якби дівчинка тільки перефарбувалася в блондинку, була б з нею один в один.

Однак поки, як відомо з Інстаграм-блогу дочки знаменитої співачки, вона не збирається набивати татуювання або змінювати колір їй не дозволяє мама – у всякому разі, до повноліття.

Ось що пишуть в коментарі Маші за надто зухвалий і гарячий наряд:

Маша Полякова на Мальдівах
Маша Полякова на Мальдівах

Труси ще вище треба

Господи, навіщо труси так натягувати

Почитала попередні коменти, про трусі.що “навіщо так натягнула “. А “натягнула, тому, що є, що паказать! ” Молодчинка, Маша, так тримай далі, бо ти гарна !!!!!!

На іншому фото дуже на маму схожа

Вай яка красуня!)))

Всі фото шикарні, і фігура теж

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.