Щиросердні зізнання: українські знаменитості чесно розповіли про пригоди, коли трошки перебрали

Зірки теж вміють весело проводити час - справа не тільки в достатній кількості фінансів або креативі розваг, але і в іншому.

Наприклад, вмінні знаходити собі творчі пригоди на голову під час дружніх посиденьок. Деякі знамениті представники вітчизняного шоу-бізнесу поділилися в своїх соціальних мережах історіями, що ж вони витворяли під дією алкоголю, щоб ми переконалися – популярний ти чи ні, голову під час п’янки краще не втрачати!

Співачка і модель Даша Астаф’єва в молодості багато часу проводила на світських вечірках – одного разу її запросили на костюмований бал, і причин відмовитися дівчина не знайшла. Там вони з компанією так добре випили, що після повернення додому Даша о п’ятій ранку забула код від під’їзду. Їй довелося перелазити через паркан у шкіряному костюмі і з вусами на обличчі, викликаючи сміх у охоронців і сусідів, які спостерігали за кумедною сценою в камери і не особливо поспішали їй допомогти. Дивно, але дістатися додому таким чином їй таки вдалося – допомогла відмінна фізична форма. Тільки Даша зізналася, що вона нічого так і не згадала, хоча відео з собою дивилася.

Даша Астаф'єва
Даша Астаф’єва

Під час одного з застіль дві українські виконавиці – Надія Мейхер та Оля Полякова – відсвяткували подію нестримними танцями до четвертої ранку, а потім вирішили пішки пройтися додому по Києву. Дівчатам здалося, що так у них вийде швидше протверезіти до моменту прибуття, але за підсумком справи вони тільки заблукали в столиці. На щастя, на той час вже було світло, так що вони легко знайшли таксі, щоб дістатися в безпеці.

Надія Мейхер
Надія Мейхер

Оля Полякова згадала ще один трагікомічний випадок, коли вона, як ні в чому не бувало, повернулася після концерту додому. А її чоловік кричить: “Тебе тиждень вдома не було! Де ти була?!” Оля чесно зізналася, що не пам’ятає. Так і не згадала.

Оля Полякова
Оля Полякова

Один з музичних фестивалів закінчився для групи “Друга ріка” і її соліста Валерія Харчишина створенням справжнього хіта – вони разом п’яними написали пісню “Три хвилини”, тільки от до ранку успішно забули і мелодію, і текст. Через те знову взяли на груди, намагаючись повернутися в той стан. Тільки через кілька діб до гітаристу повернулися спогади про акордах, а соліст знайшов текст у вбиральні. Уже до вечора вони репетирували її всі разом.

Валерій Харчишин
Валерій Харчишин

Лідер групи “Скай” Олег Собчук іноді теж любить розслабитися в тернопільських барах – в одному з них він помітив якісний чавунний чайник, який давно шукав собі для придбання додому. Вже на ранок музикант заглянувши в свою сумку, з якою був в барі, і зауважив там той самий чайник – і відразу ж побіг назад, щоб повернути його законним власникам. У барі йому подякували за чесність, і з тих пір бар став улюбленим для Собчука.

Олег Собчук
Олег Собчук

Одна з дегустацій коктейлів запам’яталася Гайтані забавним випадком – необережним рухом вона порвала свої вечірні намиста вже в нетверезому стані, і потім весь вечір намагалася збирати їх по бусинці в залі. Друзі щосили намагалися утримати дівчину у вечірній сукні від пошуків на колінах, але вона була занадто наповненою рішучістю.

Гайтана
Гайтана

Танцюрист Женя Кот одного разу їздив до близького друга в Молдову, щоб підтримати його під час відбіркового етапу на Євробачення – але спроба потрапити на міжнародне шоу провалилася, і друзі вирішили з цього приводу напитися. В процесі випивання їм здалася цікавою ідея дізнатися країну кращою, так що вони замовили кілька екскурсій по місту. На наступний день, правда, вони не пам’ятали ні одну з них.

Женя Кот
Женя Кот

Співачка МамаРіка під дією алкоголю виявилася аж в іншому місті – колеги, з якими вона випивала, запропонували їй поїхати за компанію до друзів друзів, і вона погодилася. Також в її кар’єрі бували випадки, коли довелося приходити на зйомки, хоча алкоголь ще не “вивітрився ” після веселого вечора, а ще саме на вечірці вона колись познайомилася з чоловіком.

МамаРііка
МамаРііка

Ведучий Тимур Мірошниченко колись брав участь в жартівливому “чемпіонаті з футболу серед артистів” – тоді ще захід проводили в Росії спільними зусиллями колег з СНД. У поїзді по дорозі до Краснодар вся команда проводила шлях за душевними бесідами і алкоголем, а після приїзду успішно вирубалася в автобусі до Новоросійська.

Тимур Мірошниченко
Тимур Мірошниченко

Після прибуття Тимур з оператором вирішили заглянути в місцеве кафе, щоб підбадьоритися, і там виявили, що приїхали в Геленджик … Як виявилося пізніше, помилки припустилися все-таки організатори, але артисти на всякий випадок передумали більше коли-небудь пити перед подіями – вони адже могли зрозуміти недобре набагато раніше.

Популярне

Схожі статті

Ймовірний бойфренд Ірини Горової молодший за її доньку: як виглядає хлопець, який нарешті замінив Потапа

Останнім часом поширюються чутки щодо Ірини Горової. Подейкують, що колишня дружина Потапа знайшла собі нове кохання. Бойфренд продюсерки начебто на 20 років молодший.

На святковий стіл готую швидку закуску: змішую 3 інгредієнти та складаю у тарталетки – гості нахвалюють

Якщо треба приготувати швидку й недорогу закуску нашвидкуруч, спробуйте поєднати моркву з сиром. Сир можете брати будь-який – твердий, плавлений або підкопчений.

Підсіла на цей рецепт десерту з пишним і ніжним бісквітом: з маминого кулінарного зошита взяла. Дуже-дуже

Смачний десерт - це невід'ємна частина затишного вечора. Для цього чудово підходить бісквіт, а приготувати його можна незвично. Сьогодні ми підготували рецепт повітряного бісквіта на рослинній олії.