Бродячих собак поселили на автовокзалі: тварин нагодували і зробили їм незвичайні ліжка

Працівники автовокзалу прихистили бездомних тварин. Бродячим собаками зробили ліжка з автомобільних покришок.

Шум і метушня завжди стоїть біля будь-якого автовокзалу. Тільки вони нікуди не поспішають. Бездомні собаки проводжають і зустрічають пасажирів сумними очима. Нікому діла до них немає, адже вони звичайні бродячі тварини.

У цей раз собакам посміхнулася удача. Була холодна погода, накрапав дощ і дув вітер. Чотирилапі бродяги сховалися під козирок автовокзалу, притулилися одне одного і чекали теплого сонячного проміння. Але було так прохолодно, що такі обійми майже не зігрівали.

Добродушні працівники бразильського автовокзалу не залишили тварин у біді. Вони з радістю впустили собак в приміщення. Погодували їх і кожному псу зробили ліжко. Щоб якось створити хвостатим затишок, використовували старі пледи і простирадла, які знайшли в підсобці. Крім цього, каркас для ліжка зробили з автомобільних покришок. Це було ідеальне місце для одиноких собак, щоб відпочити і набратися сил.

Бродячим собаками сделали кровати из автомобильных покрышек
Бродячим собаками зробили ліжка з автомобільних покришок
Теперь собакам не страшен холод и дождь
Тепер собакам не страшний холод і дощ
Счастливый пес
Щасливий пес

Після того холодного, але щасливого дня бездомні собаки знали куди податися. На автовокзалі їх завжди чекали турбота, тепло і добрі люди.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.