Тіна Кароль забула про правила пристойності і вийшла в світ у сукні з вирізом до пупка: без Балана не нудьгує

Відома українська співачка Тіна Кароль на заздрість Дану Балану вийшла в світ у сукні з екстремальним вирізом.

Поп-діва славиться своєю любов’ю до сміливих нарядів, яку вона регулярно демонструє на публіці. Чого тільки варті її неймовірні образи для “Танців з зірками”, причому тільки заради них молдавський співак Дан Балан і включав ефіри, як він сам розповів к “Світському житті”.

Дан Балан і Тіна Кароль
Дан Балан і Тіна Кароль

На цей раз в Інстаграмі Тіна Кароль похвалилася черговою сукнею, гідною поборотися за звання однієї з найбільш відвертих в її гардеробі.

Так, на нових кадрах артистка позує в гримерці перед дзеркалом в темно-синьому міні з обробкою камінням і глибоким вирізом до самого пупка. Співачка, очевидно, не соромиться демонструвати фігуру у всій красі, адже їй є, що показати, а розкішна зачіска та ніжний макіяж стали ідеальним доповненням образу.

Скриншот из Инстаграма Тины Кароль
Скріншот з Інстаграма Тіни Кароль

У підписі зірка зазначила дизайнера — плаття створив лондонський модельєр Давид Кома. Саме в його нарядах Тіна найчастіше з’являється на публіці, а обходяться вони їй зовсім недешево. Втім, героїня статті може собі їх дозволити, враховуючи її затребуваність на вітчизняній сцені.

Кращі фото Тіни Кароль
Тіна Кароль

Варто відзначити, що поп-діва любить оточувати себе красою і завжди ретельно підходить до вибору сценічних образів. Цілком ймовірно, старається вона не тільки для улюблених слухачів, а й для Дана. Шанувальники вже давно вважають їх парою, хоча ніхто з них цього не підтверджує і не спростовує, підливаючи тим самим масла в вогонь.

Всі подробиці таємного роману Тіни Кароль і Дана Балана дивіться у відео:

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.