Невістка Оксани Марченко показалася в нічній сорочці та без макіяжу: ні краплі сорому

Невістка Оксани Марченко є моделлю, тому в її соціальних мережах регулярно з'являються все нові і нові фото, причому не завжди вона постає на них у всеозброєнні.

Катерина, так звуть героїню нашої сьогоднішньої статті, стала частиною сім’ї телеведучої в жовтні 2020-го. Саме тоді відбулося пишне весілля старшого сина зірки “Х-Фактора” Богдана, якого вона народила не від нинішнього чоловіка Віктора Медведчука, а від колишнього Юрія Коржа.

Богдан Марченко со своей женой
Богдан Марченко зі своєю дружиною

Незважаючи на відсутність родинного зв’язку, політик відноситься до пасинка як до рідної дитини і прекрасним підтвердженням цьому стало розкішне весільне торжество. На святі були присутні безліч гостей, а також чи не весь бомонд українського шоу-бізнесу — Олег Винник, “Время и Стекло”, Вєрка Сердючка, Світлана Лобода, Макс Барських. Ведучим банкету був Григорій Решетник.

Свадьба сына Марченко
Весілля сина Марченко

Про Катерину відомо небагато — лише те, про що вона сама розповідає в особистому блозі в Instagram. Дівчина поєднує роботу візажиста, моделі, фотографа і пробує себе в якості блогера. Судячи з того, що на її сторінці час від часу з’являються спільні знімки зі знаменитою свекрухою, відносини у них склалися хороші.

Оксана Марченко с невесткой Екатериной
Оксана Марченко з невісткою Катериною

На більшості фото героїня статті позує при повному параді — з макіяжем, зачіскою та у вишуканому вбранні. Проте, невістка Оксани Марченко не соромиться показуватися публіці і без косметики.

Скриншот из Инстаграма Екатерины
Скріншот з Інстаграма Катерини

Так, на новій фотографії Катерина постала в домашньому образі — ненафарбована і в чорній шовковій нічній сорочці. Втім, як вважають коментатори, навіть без макіяжу вона виглядає чудово, з чим важко сперечатися.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.