Настя Каменських після відпустки з Потапом вперше показала живіт крупним планом: відпочили плідно

Одна з найкрасивіших пар українського шоу-бізнесу Потап і Настя вже повернулися з відпочинку додому, але співачка продовжує розбурхувати фотографіями в купальнику.

За прикладом багатьох друзів і колег знамените подружжя вирішило влаштувати собі невеличке літо посеред зими, але все хороше коли-небудь закінчується. За півтора тижні відпустки герої нашої сьогоднішньої статті вдосталь насолодилися Мальдівськими пляжами, бірюзовою водою і палючим сонцем, щоб знову взятися за роботу.

Потап і Настя Каменських показали свої образи на Хеллоуїн
Потап і Настя Каменських на відпочинку

Оскільки NK є активним користувачем соціальних мереж, шанувальники практично завжди спостерігають за їх з Потапом переміщеннями. Так, судячи з Інстаграму Насті Каменських, вони вже прилетіли до Києва, оповитого снігом і морозами, однак це не заважає артистці публікувати фото в яскравих купальних нарядах.

Настя Каменських
Настя Каменських

На цей раз виконавиця вирішила побажати підписникам хорошого тижня, доповнивши пост парою знімків в салатовому бікіні і накинутій зверху пляжній туніці в забарвленні хакі. Перед камерою дружина Потапа позує без макіяжу, але особливу увагу привертає її живіт, який вона показала крупним планом.

Справа в тому, що Каменських раз у раз приписують вагітність, вишукуючи на її фотографіях хоча б найменші натяки на округлення в області талії. Більш того, деякі коментатори навіть радять їй задуматися про дітей. Проте, співачка не звертає на подібне ніякої уваги і продовжує підігрівати інтригу своїми публікаціями.

Настя Каменських на прогулянці
Настя Каменських на Мальдівах

Варто відзначити, що новину про поповнення в зірковій родині публіка чекає з часів весілля Потапа і Насті в 2019 році. Каменських ще не бувала в ролі матері, а ось Потапенко виховує двох від шлюбу з Іриною Горовою — рідного сина Андрія та пасербицю Наташу.

Більше подробиць про те, як робота в дуеті переросла для артистів в дещо більше, дивіться в наступному відео:

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.