Священик засудив балерину Волочкову за знімок в купальнику перед іконою: “Господь все бачить “

Священнослужитель Василь Покровський сказав, що відома російська балерина Анастасія Волочкова відповість за гріх, який вчинила, зробивши селфі біля ікони.

Російська балерина і світська левиця Анастасія Волочкова постійно піддається критиці від передплатників або конкретних особистостей – вся справа в зухвалій і досить дивну поведінку зірки, яка втрачає колишню славу. Так, вчора (17 січня) знаменитість виставила в свій профіль Інстаграму фотографію, на якій видно її обличчя на тлі ікони. Це Селфі миттєво стало предметом громадського обговорення, а священик одного з московських соборів Василь Покровський публічно обурився – адже за такий вчинок “доведеться відповісти, це ж гріх”.

Анастасія Волочкова на фото поруч з іконою
Анастасія Волочкова на фото поруч з іконою

В інтерв’ю виданню “Вечірня Москва” отець Василь сказав:

 ""
Збільшуючим гріх фактором став одяг Анастасії, в якій вона позувала на знімку – точніше, його відсутність, адже на балерині можна побачити тільки купальник.

Судячи з усього, вона вирішила похвалитися підтягнутою фігурою і вибрала дуже невдалий другий план. Напівоголена жінка поруч з іконою в недозволеному місці “ображає почуття віруючих” і “не повинна була бути на фотографії зовсім”. Якщо Волочкова вважає себе віруючою, то вести себе так вона не сміла ні в якому разі.

Знаменитість не раз у своїх постах і інтерв’ю наголошувала на своїй релігійності – вона належить до православного християнства, через що купила собі додому кілька дорогих ікон. Їх вона розмістила поруч з дзеркалами, а ще в інших помітних точках особняка. Священнослужитель уточнив, що дзеркало – недоречний “сусід” для ікони, тим більше, з такими предметами, як гребінець і косметика.

Для святих образів має бути відведено особливе місце, свій окремий іконостас. При цьому оголятися перед іконою – неприпустимо взагалі.

Через негативну реакцію людей Волочкова відключила коментарі на своїй сторінці.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.