Сергій Лазарєв показав фото сина від сурогатної матері: абсолютно не схожий на тата

У Мережі з'явилося спільне фото Сергія Лазарєва з 6-річним сином Микитою, яке викликало бурю обговорень серед фоловерів.

Особисте життя Сергій Лазарєва останнім часом на слуху навіть у тих, хто не цікавиться його творчістю і шоу-бізнесом в цілому. За останні кілька місяців виконавцю встигли приписати романи з Ані Лорак і навіть з моделлю Олексієм Малиновським. А все через те, що 37-річний артист завзятий холостяк і, схоже, не збирається одружуватися. Однак у артиста вже є двоє дітей – 6-річний син Микита і однорічна дочка Анна. А народила дітей артисту не люба жінка, а сурогатна мати.

Сергій Лазарєв з дітьми
Сергій Лазарєв з дітьми

Крім того, артист довго приховував, що став татом. Про існування сина Лазарева стало відомо тільки коли хлопчикові виповнилося 2 роки.

Сергій самостійно виховує своїх дітей і рідко ділиться їх фотографіями. Однак, зрідка він балує своїх фанатів зворушливими кадрами з малюками. Так, нещодавно Лазарєв опублікував знімок з підрослим сином Микитою.

«Скоро тата наздожене !!», – підписав фото Лазарєв.

Варто відзначити, що Микита і його батько зовні не дуже схожі: русявий і блакитноокий хлопчик контрастує на тлі кароокого брюнета-батька. Можливо, зовнішністю хлопчик пішов у свою маму, яку він ніколи не дізнаються.

Користувачі Мережі були в захваті від сімейного фото і відзначили, що Микита зростає сьогоденні красенем. «Красиві дітки у Серьоги», «Викрадачі сердець», «Які стиляги !!! Микита такий милий »,« Дорослішає швидко », – пишуть коментатори.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.