З розкритим до пупка декольте Тіна Кароль сумно дивиться вдалину: мріє про зустріч з Даном Баланом

У неділю, 24 січня, на каналі 1 + 1 стартує 11 сезон пісенного шоу "Голос ". На превеликий жаль шанувальників проекту в суддівському кріслі не буде Дана Балана.

Майже рік фани Тіни Кароль і Дана очікували продовження романтичної історії відносин між українською красунею і молдавським мачо. Але вона так і залишилася незавершеною. Кажуть, що Дану запрошення було відправлено, але він сам відмовився – у нього на цей період інші плани – зйомки нового кліпу і великий концерт.

Тепер Тіні доведеться наодинці приймати всі рішення і ні з ким буде загравати. Хоча, в журі буде Олег Винник! Який незрозуміло – одружений або холостий? А що? Якщо Таюне йому не дружина, то з Тіною вони б добре виглядали в парі. Хоч яка, а інтрига!

Олег Винник і Тіна Кароль
Олег Винник і Тіна Кароль

А якщо серйозно, то все вже з нетерпінням чекають сліпі прослуховування нового “Голосу” з оновленим складом журі – таку рекламу йому зробили, що точно буде цікаво.

Тіна тим часом зайнята своїми справами – анонсувала нову пісню, просуває свій товарний бренд, знімається в рекламі. Співачка є обличчям ювелірної компанії Укрзолото, вона навіть випустила в ними спільну колекцію свого імені. А зараз поділилася дуже ніжним фото в рамках рекламування продукції компанії.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

На фото вона у легкому пальто світло-сірого відтінку, під яким нічого немає. Одне плече приспущено, що надає знімку пікантну інтригу. Волосся пофарбовані в русявий відтінок і недбалими хвилями покладені назад. На руки – три стильний браслета з білого і жовтого золота, в вухах – великі сережки-кільця. Образ нескінченно гармонійний і ніжний, особливу зворушливість йому надає мрійливий вираз обличчя артистки.

Шанувальники буквально засипали Тіну захопленими коментарями – більше півтисячі за кілька годин і 52 тисяч лайків.

 "" "" ""

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.