Скандальний шоумен Остапчук зізнався, що до нього приставали багаті дами з непристойними пропозиціями

Володимир Оставчук - один з найпопулярніших українських ведучих. Він прославився не тільки своїм іскрометним талантом робити шоу, але і скандалами в особистому житті.

Слава до Володимира прийшла за його унікальну можливість навіть з нудного заходу зробити веселе захоплююче шоу, він отримує більше запрошень вести корпоративи, ніж артисти Студії Квартал 95, а концерти з його участю завжди яскраві та запам’ятовуються.

У 2020 році інтерес публіки підігріло скандальне розлучення з першою дружиною Оленою Войченко, яка його звинуватила в зрадах і жадібності. Зрада з теперішньою дружиною Христиною Гірник дійсно мала місце, але Остапчук сказала, що в той час він уже не жив з дружиною кілька місяців і подав на розлучення. А всі звинувачення в тому, що не дає гроші для дітей він спростував чеками і квитанціями оплат.

Колишня сім'я Володимира Отсапчука
Колишня сім’я Володимира Остапчука

Потім була розкішне весілля, подробиці якої довго обговорювали ЗМІ і користувачі Мережі.

Весілля Володимира Остапчука та Христини Гірник
Весілля Володимира Остапчука та Христини Гірник

Володимир активно веде свою сторінку в Інстаграмі і ділиться не тільки фото і відео, але і веде онлайн спілкування в чаті. 19 січня він запропонував дати відповіді на 5 особистих питань.

Пропозиція Володимира Остапчука
Пропозиція Володимира Остапчука

Насамперед у нього запитали, чи планує він дітей з Катею. Володимир дуже здивувався – з якою Катею, адже його дружину звуть Христина.

 ""

Далі хтось поставив ще одне пікантне питання: чи робили йому багаті дами непристойні пропозиції. Шоумен відповів, що так і не раз, але він відповідав відмовою.

 ""

Далі Володимиру почали задавати питання, про зміст яких він був не в курсі.

 ""

А потім взагалі дуже інтимного або непристойного змісту, на що чоловік сказав, що сам напросився і на цьому припинив спілкування.

Популярне

Схожі статті

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.