Оксана Марченко показала свою пухнасту улюбленицю: обіймає її вечорами

Популярна телеведуча Оксана Марченко, яка раніше була ведучою шоу "Х-фактор " в Україні, а зараз живе і працює в Росії, показала свою улюбленицю.

У Оксани Марченко та її чоловіка Віктора Медведчука величезний будинок в Підмосков’ї. Там, крім житлоплощі, у Марченко є ще й ряд вихованців.

Наприклад, якось під час карантину Марченко показала, як на своїй прибудинковій території вигулює бичка.

Відео швидко облетіла весь інтернет і змусило фанатів і критиків обуритися в обговореннях.

Потім Оксана Марченко показала свою собачку Касю, з якої гуляла на вулиці.

“Доброго ранку, друзі! Я давно вам не розповідала про Касі. Виправляюся. У нас все добре, собачка в порядку. Правда, трохи ” мажорів “. Гуляємо, але поруч неодмінно повинен бути ” шезлонг “, – написала турботлива господиня і одна з найстильніших ведучих України.

Тепер Оксана Марченко виклала в Історію Інстаграм Селфі, де у неї на руках сидить пухнаста біла кішка.

Варто відзначити, що саме обличчя Марченко там не видно, а видно лише її губи. І за формою особи зрозуміло – це саме Оксана.

Оксана Марченко з кішкою

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що зоряна дружина Віктора Медведчука Оксана Марченко стала власницею російської компанії, профіль діяльності якої – будівництво, інженерні роботи та проектування.

Про це повідомляють журналісти програми «Схеми: корупція в деталях».

Можливо, цю компанію Оксані подарував впливовий чоловік восени минулого року.

Відзначимо, Оксана Марченко крім блогинга і роботи телеведучої також займається благодійністю. Нещодавно вона побудувала будинок для багатодітної сім’ї священнослужителя – сім’ї не було де жити, адже їх будинок згорів.

Популярне

Схожі статті

Альбіну Джанабаєву помітили посеред вулиці у траурно-чорній сукні: цей образ викликає багато питань

Альбіна Джанабаєва продемонструвала цікавий образ, який викликав багато емоцій серед її фанатів. Світлини у чорній сукні співачка опублікувала у своєму Instagram.

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.