Горбунов і Осадча показали, чим займаються ночами: Катя втомлена і розпатлана

Катерина Осадча та Юрій Горбунов вже у всю взялися працювати, адже менше, ніж через тиждень на телеканалі 1 + 1 виходить новий сезон шоу "Голос країни ".

Юрій Горбунов – досить відкритий і життєрадісний чоловік. Він часто публікує фото і власні роздуми, спостереження, аналізує свою роботу.

З відпочинку в Арабських Еміратах у Горбунова було чимало фото, так що зараз він вирішив перекрити їх суворими київськими (водохресними) морозами і роботою.

Юрій Горбунов показав фото з дружиною Катею Осадчою з нічних зйомок

Юрій Горбунов – це артист такої величини, що його запрошують в дуже різні проекти. Звичайно, не виключено, що у артистів зйомки бувають вночі.

Після одного такого трудового “дня ” він сів в машину зі своєю дружиною, і вже збираючись їхати додому, клацнув фото на пам’ять.

Дивно, але на фото Горбунов і Осадча зовсім не мерзнуть. На Катерині надітий дуже відкритий наряд – плечі і руки зовсім нічим не закриті, а її чоловік Юра тільки в піджаку.

Ось що написали шанувальники в коментарях до фотографії:

Катя красуня, Юрій ви звичайно теж

Юрій, хочу висловити Вам щире захоплення, особливо останні роки, Вашого професіоналізму в ролі ведучого !!!! Володіння “словом “, невимушеність, незрівнянне відчуття гумору, коректне звернення до героям програм, приємно дивитися !!

Ви чудова пара

Я вас обожнюю, ви супер

Які ж ви красиві и щасливі !!!!! Щиро радію за вашу пару

Нагадаємо, що після відпочинку Катерини і Юрія в Дубаї їм почали приписувати поповнення в родині, хоча зіркові батьки вже одну дитину Вані поки не говорили про те, що хочуть йому братика або сестричку.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.