Оля Полякова дала молодшій доньці Алісі наочний урок, що краще вчитися на чужих помилках

Оля Полякова поділилася з підписчиками забавним роликом, як її молодша дочка Аліса намагалася зняти відео для свого акаунту на платформі Тік-Ток і що з цього вийшло.

Всі знають, що суперблондинка Оля Полякова з дітьми і чоловіком відпочивають на Мальдівських островах вже третій тиждень. І Оля, і дівчатка постійно діляться цікавими історіями свого тропічної життя – мама і старша дочка в Інстаграмі, а 9-річна Аліса завела сторінку на Тік-Току, де показує смішні ролики своїм одноліткам-підписчикам.

21 січня дівчинка з сумним виразом повідомила своїм друзям дві важливі новини, які вона для себе відкрила на островах.

Аліса Полякова
Аліса Полякова

Вона порадила:

Ніколи, чуєте, ніколи не пробуйте гострий перець. І не слухайте своїх мам, які говорять, що можна спробувати!

А історія була така. Оля з донькою знайшли на острові город, де на акуратних грядочках вирощують зелень і овочі для місцевого ресторану. Там було багато різних спецій, про яких Оля розповідала доньці і вони пробували їх на смак. Все це Аліса знімала для Тік-Ток, а Оля знімала доньку.

Скрін з відео Аліси
Скрін з відео Аліси

І тут вони натрапили на невелику ділянку, обгороджену плетеним парканом. Коли зайшли туди, то виявили, що це грядка з гострими перцями чилі. Дівчинка стала розпитувати маму, які вони на смак, Оля сказала, що гострі і пекучі. Алісі захотілося спробувати. Спочатку мама відмовляла дівчинку від такого кроку, а потім подумала – нехай спробує і так точно знатиме на все життя.

Дівчинка відкусила шматочок, з очей бризнули сльози, від болю вона стала кричати і плакати. Спочатку Оля не дуже серйозно поставилася до реакції доньки, але коли у тої почалася істерика, вони побігли на віллу шукати, чим вгамувати печіння. Після деяких варіантів допомогла тільки пляшка з шампанським із холодильника. Її дівчинка прикладала до губах і язика, і потроху біль пішла. Після цього червона і заплакана Аліса і дала цінну пораду, що не треба пробувати гострі перчики.

Популярне

Схожі статті

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.