Ольга Сумська без зморшки на обличчі поділилася смачним рецептом, який їй допомагає підтримувати молодість

54-річна Ольга Сумська виглядає приголомшливо, при цьому, вона не робила серйозних пластичних операцій, тільки омолоджуючі процедури. Але є у актриси і свій секрет.

Ольга Сумська давно є еталоном для українських леді за 40 – вона приголомшливо виглядає і дає фору навіть знаменитостям молодшим по віку. При цьому, актриса стверджує, що вона не лягала під ніж пластичних хірургів, але зізналася в деяких косметологічних процедурах. А крім того, їй допомагають фізичні вправи і самостійний щоденний догляд за обличчям і тілом.

Ольга Сумська
Ольга Сумська

Одним з найважливіших факторів свого чудового виду Ольга називає правильне харчування. Але актриса любить добре і смачно поїсти, тому для себе знайшла самі відповідні рецепти, яким можна не тільки насолоджуватися гастрономічно, але і не мати ніяких наслідків для фігури. Плюс – вся сім’я, включаючи вічно голодних чоловіків і капризних дітей, це любить і завжди просить добавки.

21 січня Ольга поділилася хорошим рецептом корисного зимового десерту, який зробити дуже просто, а результат буде фантастичним. Показала вона його на передачу “Смак дня” на телеканалі КиївТВ.

Ольга Сумська зі своїм десертом
Ольга Сумська зі своїм десертом

Все дуже просто:

  1. Треба взяти великі яблука, Ольга порадила зелені сорту голден, хоча це не принципово.
  2. З них вийняти насінні коробочки і наповнити рубаним чорносливом, можна разом з горішками – будь-якими, найкраще, волоськими.
  3. Розмістити у формі і обкласти курагою – чим більше, тим краще.
  4. А потім зробити заливку – біле вино навпіл змішати з водою, цією сумішшю полити спочатку яблука, а залишок вилити на деко.
  5. І в духовку на 40 хвилин.
Десерт від Ольги Сумської
Десерт від Ольги Сумської

Для тих, хто любить корицю або інші спеції, Ольга порадила ними обов’язково присипати яблука. Вона в своєму рецепті корицю додала прямо в вино. Але зазначила, що зараз багато дітей страждають від алергії, тому не слід бездумно слідувати її порадам, а адаптувати їх під свою сім’ю.

А щодо вина, про що її вже встигли докорити, актриса сказала, що в процесі випічки весь алкоголь випаровується, залишається тільки особливий смак.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.