Христина Гірник наочно показала, ніж заманила Володимира Остапчука: “А сьогодні я буду гейшею “

Христина Гірник - молода дружина скандального шоумена Володимира Остапчука. І чим далі, тим зрозуміліше, як ця жінка захопила цього красеня-серцеїда.

Так так Христина захопила самого Вову Остапчука, що він на інших красунь і дивитися не хоче. Тобто, він на них дивиться – професія зобов’язує, але любить тільки свою молоду дружину Христину.

А вона і рада для коханого старатися. Через Інстаграм йому написала, що сьогодні вона буде гейшею. І фото відповідне надала.

Христина Гірник в образі гейші
Христина Горняк в образі гейші

Тим більше, в навантаження до образу японської спокусниці йдуть цілком реальні суші на вечерю!

Христина Гірник і суші
Христина Гірник і суші

Звичайно, все відразу ж зреагували на такий посил, а найпершим – чоловік Володимир Остапчук.

 ""

Він просто зайнятий на зйомках, додому повернеться невідомо коли, але дружину в образі гейші застати хотів би.

Зрозуміло, що все це жарти і просто реклама київського суші-ресторану, але все так свіжо, креативно і незаїзжено, що приємно дивитися.

Українська гейша Христина Гірник
Українська гейша Христина Гірник

Не дарма Христину  серед знайомих вважають вельми цікавою людиною, а сама себе вона позиціонує як “танцюючого нотаріуса”.

Історія їхнього кохання з Володимиром Остапчуком цікава, але обросла багатьма чутками і скандалами.

Але молода пара відкидує все інсинуації навколо них. По-перше, вони познайомилися вже після того, як Володимир пішов з сім’ї і подав на розлучення. Тому Христина його не забрала від дружини і від дітей.

Володимир Остапчук з дітьми
Володимир Остапчук з дітьми

По-друге, вона ніколи не перешкоджала спілкуванню Володимира з дітьми, з радістю їх приймає у себе вдома, а Володимир повністю виконує умови договору з колишньою дружиною, та ще з запасом. Його діти ні в чому не мають потреби.

Популярне

Схожі статті

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.