Собака плаває з дельфіном: у домашнього вихованця з’явився незвичайний друг (Відео)

Собака породи лабрадор плаває з справжнім дельфіном. Домашній вихованець знайшов собі незвичайного друга, з яким кожен день грає у воді.

Пес на прізвисько Бен щоранку просить хазяїна піти з ним на пристань. Адже там чекає його друг по імені Даггі. Дельфін грає з собакою, і навіть катає його на спині – розповідає господар лабрадора.

Дельфин катает собаку на спине
Дельфін катає собаку на спині

Собаки цієї породи мають дуже добрий характер. Вони доброзичливі і прекрасні компаньйони. Виявляється, лабрадор може бути не тільки надійним другом людини. Справжній дружбі нічого не може завадити. Навіть, якщо ви абсолютно різні і між вами цілий океан.

Відео з собакою, яка плаває з дельфіном, стало дуже популярним в Інтернеті. Одна жінка написала: «Як ці собаки можуть проникнути в серця всіх істот? Я впевнена, що навіть інопланетяни будуть їх любити, а снами не зможуть подружитися».

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.