Ідеальний чоловік: ТОП-3 чоловічих імен для щасливого шлюбу

Ці чоловіки надійні і прекрасні сім'янини. З ними завжди безпечно і весело, тому вони ідеальні для щасливого шлюбу.

Жити стає легше, коли такі чоловіки поруч. Їм можна довіряти, і поділитися найпотаємнішим. З такими чоловіками щасливий шлюб забезпечений:

  1. Володимир стане не просто ідеальним чоловіком, але замінить своїй дамі і подружку, і психолога, і коханця. Але важливо знати, що цей чоловік вимагає до себе такого ж ставлення. Сім’ю Володимир створить з тією жінкою, якій буде повністю довіряти. Він постійно зайнятий і багато працює. Буває, що у нього не вистачає часу на рідних. Але все це він робить заради комфорту сім’ї. Володимир любить порядок у всьому і швидко вирішує проблеми. Завдяки його життєвій позиції і сильному характеру, жінка відчуває себе в безпеці.
  2. Валерій довго вибирає собі дружину, оскільки він дуже прискіпливий в цьому плані. Але не всі дівчата готові чекати, коли ж цей чоловік зробить перший крок. А ті, хто дочекався, стають найщасливішими жінками. Валерій турботливий і вірний чоловік. Він сильно прив’язується до своєї жінки, тому зрадити йому не дозволять особисті принципи. Валерій любить відпочивати з сім’єю. Деякі представникі цього імені полюбляють сидіти в дома.
  3. Іван – справжній господар свого будинку. Це ідеальний чоловік, який і гроші заробляє, і дружині по дому допомагає. Ваня дуже щедрий, тому любить робити подарунки своїй коханій. Також він порядна людина, у нього багато друзів. Він не ревнивий, але не потерпить навіть милої розмови з сусідом. Іноді з ним складно домовитися, так як він упертий. Але це зовсім не заважає жінці бути щасливою в шлюбі з цим чоловіком.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.