Віра Брежнєва показала молодшу дочку від українського бізнесмена: ще одна мамина копія

Відома українська співачка Віра Брежнєва поділилася в своєму мікроблозі знімком молодшої дочки.

Віра Брежнєва є дуже активним користувачем соціальних мереж. Інстаграм-блог артистки налічує більше 11 мільйонів підписників. Віра кожен день публікує свіжі фото і відео, але майже ніколи не показує фото своїх дочок Соні і Сари.

Однак нещодавно Віра все таки вирішила поділитися знімком своєї молодшої дочки. Артистка опублікувала у своєму мікроблозі в Інстаграм чорно-біле фото 11-річної Сари. Дівчинка позувала з розпущеним волоссям в білій довгій шубі до п’ят.

Сара Кіперман
Сара Кіперман
Сара Кіперман
Сара Кіперман

“Як швидко ростуть діти … “, – підписала знімок Брежнєва.

Користувачі Мережі захопилися красою дівчинки і відзначили, що Сара дуже схожа на свою маму. «Яка вона самобутня і яскрава!», «Красуня, вся в маму», «Модельна зовнішність! Справжня красуня »,« Ваууу ось це модель, красиво »,« Красуня вона у тебе !! », – пишуть коментатори.

Нагадаємо, Віра Брежнєва – мама двох доньок. Старша, Соня, народилася 2001 році, її батьком є Віталій Войченко, з яким співачка кілька років прожила в цивільному шлюбі. З 2006 по 2012 рік Брежнєва була одружена з українським бізнесменом, нафтовим магнатом Михайлом Кіперманом від якого у неї в 2009 році народилася дочка Сара. До слова, Михайло Кіперман удочерив старшу дочку Віри і дав їй своє прізвище. У 2015 році артистка вийшла заміж за музичного продюсера Костянтина Меладзе, з яким щасливо живе в шлюбі по сьогоднішній день.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.