Ані Лорак вперше за довгий час показала молодшого брата: повернулася в Україну і відвідала сім’ю

Українська співачка Ані Лорак, яка довгий час живе і працює в Росії, недавно приїхала на Батьківщину.

Артистка прилетіла до Києва у справах, проте не повідомила, по яким саме. На вулицях столиці знаменитість зробила кілька фотографій, а також зняла кілька коротких роликів, під час поїздки в таксі.

Ані Лорак в Києві, 2021 рік
Ані Лорак в Києві, 2021 рік

Крім того Кароліна відвідала свою 74-річну маму, яка живе в Чернівцях. Артистка опублікувала спільну з мамою чорно-біле фото в сторіз в Instagram, підписавши його «Мамочка» і зазначивши червоним сердечком.

Ані Лорак відвідала маму
Ані Лорак відвідала маму

А недавно Ані Лорак показала і одного зі своїх братів. Судячи з усього, артистка приїхавши на Батьківщину, вирішила відвідати всю свою сім’ю. Так, Кароліна опублікувала знімок в своїх Інстаграм-сторіз. Артистка позувала біля столика з косметичними засобами в простому, повсякденному образі – чорній толстовці і джинсах. Її молодший брат Андрій стояв ззаду і мило посміхався.

Ані Лорак показала молодшого брата Андрія
Ані Лорак показала молодшого брата Андрія

“Братик. Ми схожі? “, – підписала фото Ані Лорак.

Варто зазначити, що у родичів дійсно дуже схожі риси обличчя, особливо посмішка.

Нагадаємо, в родині Ані Лорак було 4 дітей. Найстарший брат артистки Сергій Линьков загинув в Афганістані в 1987 році, коли Кароліні було 9 років. Зараз у Кароліни залишилося двоє братів – старший на 2 роки брат Ігор і молодший на 7 років брат Андрій. Відомо, що Андрій в даний час займається будівельним бізнесом, а Ігор працює журналістом.

Популярне

Схожі статті

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.