Ще одна “татова донька” виходить заміж: Мирослава Карпович приміряла біле плаття

Зірка багатосезонною серіалу "Татусеві дочки " Мирослава Карпович, яка не так давно ледве відмилася від клейма розлучниці, нарешті знайшла своє щастя.

Подейкують, вона виходить заміж, а сама актриса підкріплює ці чутки нічим іншим, як фотографією в білій сукні.

Однак на пишну сукню воно не схоже, скоріше стримане і повсякденне, але дуже згодиться на роль весільного, якщо наречена не хоче шокувати.

Фото в білій сукні зірка “Татусевих дочок” Мирослава Карпович виклала до себе в Інстаграм напередодні

Мирослава Карпович виходить заміж
Мирослава Карпович виходить заміж

Нагадаємо, в 2020 році Мирослава Карпович стала центральною персоною великого медійного скандалу – вона нібито повела з родини одруженого Павла Прилучний.

Тоді, на самому початку карантину її і одруженого Павла помітили в центрі в масках, а незадовго до цього Агата Муценіеце заявила, що її чоловік зраджує їй, і навіть піднімає руку.

Після цього недавно ідеальна пара розлучилася, а проти Мирослави розгорілася справжня травля.

Актриса навіть змушена була закрити профіль в Інстаграм, щоб уникнути цих засуджень і цькування.

Але продовжувала спілкуватися з Павлом і навіть його дітьми.

Спочатку передбачувані закохані відправилися у відпустку на Чорне море. Причому Павло взяв з собою дітей від колишньої дружини – чотирирічну Мію і семирічного Тимофія.

До слова, Агата тоді заявила, що відпускала сина і дочку тільки з їх батьком. Після спільного відпочинку і зовсім стало відомо, що Прилучний і Карпович з’їхалися.

Правда, потім в оточенні артиста розповіли, що пара вирішила спішно переїхати. Нібито Мирославі не подобалося жити в будинку, де раніше жила Агата Муценіеце.

Зараз дівчина вже забула про старі образи і спокійно собі живе, насолоджується життям і новим роком, вже без Павла Прилучний, так як подейкують, що вони розлучилися.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.