Настя Каменських розповіла, як боротися з лінню

Популярна українська співачка Настя Каменських провела онлайн-трансляцію в соціальній мережі TikTok, під час якої поділилася з фанатами секретами мотивації.

Настя Каменських під час карантину займається спортом та вивчає іспанську мову. Своїми успіхами та досягненнями співачка ділиться з шанувальниками у соціальних мережах. Як зізналася Настя, їй довелося докласти багато зусиль, аби втілити плани у реальність.

«Якщо ви думаєте, що якщо я вирішила вивчити іспанську, зайнятися спортом, то відразу взялася за все і мені це легко далося? Ні, я постійно борюся з лінню».

Аби не зірватися та не піддатися лінощам, вона інколи дозволяє собі розслабитися.

«Я іноді влаштовую день-лінь і дозволяю собі байдикувати: дивитися фільми, серіали. І ось в такі дні я починаю розуміти, як лінь розслабляє. Тому я навіть не даю їй розгулятися і завжди працюю, просто себе змушую. І це працює», – додала артистка.

За словами Насті, її також надихає досвід відомих та успішних особистостей.

«Коли ми бачимо успішних людей, то потрібно розуміти, що заради цього успіху вони дуже багато працювали, а не лежали на дивані», – поділилася співачка.

З дитинства у Насті був насичений план на день, який формували батьки. Саме це привчило її до дисципліни та постійної роботи над собою, розповіла виконавиця.

NK

«Мене батьки записали на всілякі гуртки: англійська з 4 років, балет, хор, уроки вокалу, фортепіано. Мені, як і будь-якій дитині, хотілося з друзями грати в ляльки, але зараз я дуже вдячна батькам, адже такий насичений графік в дитинстві зробив мене дисциплінованою і цілеспрямованою».

Нагадаємо, що під час карантину Каменських влаштовує на своєму акаунті в Instagram онлайн-тренування та закликає усіх приєднуватися до неї.

Популярне

Схожі статті

Леся Нікітюк показала свій розкішний будинок, в якому живуть ії батьки: як виглядає житло, мама і тато зірки

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк поділилася з підписниками душевними моментами з поїздки додому – до Хмельниччини. Чим займається зірка екранів поза знімальним майданчиком?

Пили, їли, розважались: Потап показав, як проводить час в Амстердамі без Каменських і не збирається додому

У своєму профілі в Instagram, Потап поділився світлинами, як він проводить час в Амстердамі. Команда відпочиває на човнах, пʼє вино та гуляє памʼятними місцями. Як реагують українці на такий контент?

Старший син Анатолія Хостікоєва не від Сумської збирає компліменти від всіх жінок України (ФОТО)

Георгій народився у другому шлюбі Анатолія Хостікоєва та Любов Кубюк. Звісно, як мама і тато, став актором. Нині знаменитий чоловік приміряє на себе різні цікаві образи.