Леся Никитюк чесно розповіла Гордону, як колись подавала чай Каменських: “Виглядала я тоді не дуже …”

Зараз Леся Никитюк входить в топову обойму найпопулярніших і високооплачуваних ведучих України, з нею дружать всі зірки. Але мало хто знає, як вона досягла успіху.

Всі ми пам’ятаємо юну Лесю Никитюк під час її першої появи на телеекранах – яскравий виступ на “Розсміши коміка” проклав дівчині шлях в шоу-бізнес в якості гумористки і ведучої. Незабаром після перемоги на шоу почалася вже повноцінна кар’єра дівчини на телебаченні – правда, тоді висхідний талант і майбутня ведуча ще займалася адміністративною роботою, сама перед камерами не з’являлася. Про цей досвід вона недавно розповіла детальніше в авторській програмі Дмитра Гордона.

Леся Никитюк у Дмитра Гордона
Леся Никитюк у Дмитра Гордона

Ті роки були сповнені не тільки корисного досвіду і великих знайомств, а й загартували дух Никитюк – вона жартівливо зізналася, що якби не надивилася на “дику природу шоу-бізнесу” в якості адміністратора, вести “Орел і решка” було б набагато складніше. Але все-таки найголовніші спогади – робота з зірками, спостереження за початком їхньої кар’єри.

Леся Никитюк та Регіна Тодоренко в Орлі і решці
Леся Никитюк та Регіна Тодоренко в Орлі і решці

Так, Леся колись носила чай в гримерку Насті Каменських, хоча співачка ці епізоди напевно не пам’ятає – молода Никитюк мало була на себе теперішню схожа. Уже зараз догляд за собою зробив з неї справжню теледіву.

Нервова робота сильно вдарила по психіці молодої провінційної дівчини – вона відчувала постійний стрес, не встигала стежити за власним виглядом через турбот про знаменитостей. Леся зізналася: так крутилася і втомлювалася, що не встигала голову помити і макіяж зробити.

Леся Никитюк в юності
Леся Никитюк в юності

Проте, загальні враження залишилися приємними. Наприклад, їй дуже запам’яталося, як перед виходом на сцену Ірина Білик зачитувала їй недавно написаний вірш і правда прислухалася до зауважень. Також на її очах розкручувалася кар’єри Наді Дорофєєвої, Монатика і багатьох інших сучасних представників естради.

Зараз ведуча з ними на рівних і заробляє стільки, що може собі дозволити відпочивати на Мальдівах, як і інші успішні зірки.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.