Юлію Тимошенко не впізнати: після хвороби політик поміняла все – особа, зачіску, образ

25 січня Юлія Тимошенко вперше після хвороби з'явилася на люди. І багато її просто не впізнали.

Екс-прем’єр і глава партії “Батьківщина ” Юлія Тимошенко вже кілька місяців не з’являлася на люди. В кінці серпня у неї діагностували коронавірус. Спочатку, як повідомляла прес-секретар партії Марина Сорока, стан у Тимошенко було задовільним. А потім різко погіршився і її 29 серпня її госпіталізували відразу в реанімацію, а її вагітну доньку і зятя, у яких знайшли ковід, в лікарню.

 ""

Потім було довге лікування і в листопаді вся країна раділа, що Юлія Тимошенко вилікувалася від Ковіда (як і хворий слідом за нею Порошенко).

Але в грудні ніхто з хворих на роботі в ВР не з’явився. А 25 січня Юлія Володимирівна прийшла на засідання Погоджувальної ради і в перші хвилини її просто не впізнали. Змінилося буквально все!

Тимошенко виглядає зовсім інакше.

Юлія Тимошенко в новому образі
Юлія Тимошенко в новому образі

Що змінилося?

Юлія Володимирівна позбулася очок, якими користувалася останні півтора року і говорила про проблеми із зором. Тепер вона або використовує лінзи або зробила лазерну операцію з відновлення зору.

Юлия Тимошенко без очков
Юлія Тимошенко без окулярів

Крім того, 60-річна Тимошенко змінила зачіску. Волосся пофарбовані в русяве відтінки, зверху закручені в складну композицію, знизу укладені натуральними хвилями. На потилиці скріплені шпилькою. Про косу, хвіст і булик можна забути.

 ""

Але найбільш вражаюче – це обличчя Юлії Тимошенко. Сліди пластики в наявності повністю.

Юлія Тимошенко після пластики
Юлія Тимошенко після пластики

Тіні видають все – губи, вилиці, блефаропластика, підтяжки на лобі і щоках, зменшення підборіддя.

Але в цьому зараз немає нічого дивного. Всі жінки, які можуть собі це фінансово дозволити, так роблять. А для Тимошенко – це ще й нові політичні можливості.

Юлія Тимошенко 25.01.2021
Юлія Тимошенко 25.01.2021

Скоро всі звикнуть до нового вігляду старого політика, а нову риторику покаже час.

Популярне

Схожі статті

Животик такий, що на двійню схоже: вагітна Джамала вийшла в люди
перед самими пологами (ФОТО)

Співачка Джамала часто ділиться з фанатами світлинами з округлим животиком, щоб публіка могла розділити з нею цю радість. Проте артистка не сидить вдома, а продовжує плідно працювати.

Аромат відчувається за кілометр: мій секрет найзапашнішого бульйону на суп чи борщ. Варю як професіонали

Бульйон - проста і смачна страва. Вона чудово підходить як основа для супу, борщу і багато чого іншого. Також чудова самостійна страва. Сьогодні ми підготували рецепт ароматного курячого бульйону.

Дантес не ховає від Дорофєєвої своїх намірів на майбутнє з Кацуріною та її дітьми: створені одне для одного

Володимир Дантес привітав нову обраницю Дашу Кацуріну з днем народження та поділився романтичними світлинами з дівчиною. А чи привітав батько двох дітей та екс-чоловік Дашу зі святом?