Після втрати батька убита горем Настя Каменських показала свою улюблену маму

Зараз українська співачка Настя Каменських переживає дуже непрості часи - 25 січня стало відомо, що не стало її тата на 82 році життя.

Олексій Йосипович Жмур останнім часом хворів. Він святкував з Настею Каменських і її чоловіком Потапом цей новий рік.

І якби Настя тільки знала, що це був останній спільний Новий рік.

Настя Каменських, убита горем, намагається з усіх сил підтримати маму

Відомо, що зараз Настя знаходиться разом зі своєю мамою. З ними поруч і Олексій Потапенко. Зараз вся сім’я в жалобі намагається стримати сльози через тяжкої втрати.

Настя Каменських і Потап ледве стримують сліз після втрати важливого людини в житті

“Я любима, пап … Завжди була любима тобою, а тепер своїм чоловіком! Я пам’ятаю, що любов найголовніше! Ти мене навчив любити, і я навчу своїх дітей! Спасибі, що був моїм татом! Найдобрішим, найвеселішим, турботливим , цікавим, розумним, мудрим і сильним! Будь ласка, приходь до мене частіше у снах. Я люблю тебе, тату! “, – написала Настя Каменських, прощаючись з улюбленим батьком.

Вже на наступний день, 26 січня, українська співачка виклала Селфі з мамою. Дивно, але обличчя мами вона не показала.

Настя Каменських сфотографувала, як вона обіймає маму. Жінку видно тільки зі спини.

“Ні в світі місця тепліше і спокійніше, ніж в обіймах мами “, – написала дружина українського репера Олексія Потапенка в описі до теплого родинного знімку.

Варто відзначити, що Настя дуже тісно спілкувалася з батьками навіть після заміжжя і переїзду від них. З мамою вона часто літала відпочивати, а з татом відзначала важливі дати.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.